Hogy lehet rosszullét nélkül berugni?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy van egykét barátom akik egyszerüen mielött még jobban berugnának rosszul lesznek a piától. legtöbbször erős(30%körül)probálkozunk azátn jön is a hatás rajtuk is de olyan hogy nem tud egyenesen járni vagy iylenek sose tudnak eljutni hanem csak rosszul lesznek. van esetleg valami tippetek hogy hogy tudnának ők is jobban berugni rosszullét nélkül? köszi2010. okt. 26. 23:05
2/14 anonim válasza:
Nem kell annyit inni hogy rosszúl légy, mértékleteség.
3/14 anonim válasza:
longdrink egyféle töményből, vagy ami nekünk nagyon bejött: bor.
6/14 anonim válasza:
(sok) sörtől szépen lassan be lehet rúgni és még rosszul se leszel tőle (ahhoz nagyon sok sör kell)
7/14 anonim válasza:
Ha bort (nem tablettást vagy ócskát, hanem olcsóbb 7 decist vagy háztáji termelői vöröset) iszok (fehéret tisztán, vöröset piszkosul :) - kólával), akkor nagyobb mennyiség (1 liter) megivása esetén is csak enyhe fejfájáso és szédülésem van, de nagyobb rosszullétem nincsen. Ha keverem valamilyen ócskább piával, akkor szoktam rosszabbul lenni.
Amúgy embere válogatja, valaki könnyedén rosszul lesz, valaki meg képes mindent meginni, mégsem lesz túlzottan másnapos.
8/14 anonim válasza:
Előző vagyok: Nem szabad hirtelen inni, amikor egyszer 1 liter fehéret ittam, az ca. 4 óra alatt ittam meg, így úsztam meg simán. De egyszer gyorsabban ittam meg, és akkor átmentem OFF-ba, épen hazajutottam, pedig elszakadt a film, másnap mégis csak közepesen voltam rosszul. (enyhe szédülés és fejfájás + ingerlékenység)
9/14 anonim válasza:
Én még egyszer se rúgtam be és csak egyszer émelyegtem egy picit, amikor valahogy úgy alakult, hogy éhgyomorra ittam egy korty alkoholt. Egyél közben valamit, az étel felszívja az alkoholt.
10/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló:pont hogy beakarnak rúgni,nem felszívni az alkoholt :D
amúgy én is a borra szavazok vagy sörre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!