Miért isznak ennyire hatalmas mennyiségű olcsó és minőségtelen sört az emberek?
Én sok sört kóstoltam már. Nagyon emlékezetes és finom SZÁMOMRA például az Edelweiss, Grimbergen, Székely sör, Hoegaarden.
A probléma ezekkel, hogy veszek párat és otthagyok 3000 forintot a boltban. Hiába imádom ezeket, csak ritkán veszek.
Inkább megvárom, hogy a Soproni, Borsodi, Dreher, Gösser le legyen akciózva 290-re és akkor veszek 10-et, pénzben pedig ugyanott vagyok, mint a 4-5 üveg finomabb sörrel. Ár - érték arányban ugyanolyan jó a Dreher, mint egy minőségi Belga sör.
Eléggé benne vagyok a témában, kizárólag kisüzemi söröket fogyasztok, azon belül is főleg külföldieket, ritkaságokat. Átlagban egy üveg/doboz söröm ára 2500 ft, de néha 2x ennyiért is veszek valamit.
Ennek ellenére eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni. Miért ne ihatná bárki azt, amit szeret vagy amennyit szán rá? Azzal nincs bajod, ha valaki angus marha helyett tescos párizsit eszik? Te mindenből a legjobb minőséget veszed? Legjobb étel, legjobb ital? Legjobb ruhákat hordód? Legújabb iphone megvan?
Illetve tipikus példája vagy annak, amikor valaki csak lefele lát, felfelé nem. Az általam fogyasztott sörök nagy része köröket ver a tieidre mind minőségben, mind komplexitásban. Én mégsem állnék beléd emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!