Melyik az a sör, ami hasonlít ízre a kőbányaihoz, vagy a borsodihoz?
20-évvel ezelőtt még mind kettő finom sör volt.
Manapság már csak a alsó-erjesztésű sörök illenek,érnek fel hozzájuk.
hú én nagyon rég nem söröztem már, de nekem a kőbányai meg a soproni volt a kedvenc, vagy a kicsit kesernyésebbek.. haver ezt a kettőt szereti, mármint a kőbányait meg a borsodit, viszont mivel nem nagyon sörözök, ezért fogalmam nincs milyenek a mostani sörök, de igen sejtettem hogy ez se olyan már mint régen.. nézegettem teszteket, ami úgy illett is volna hozzá, azt meg nem tudom beszerezni, úgyhogy elakadtam
köszi a válaszokat, a kanizsaira ránézek:)
- Kőbányai világos sör 4,3%
- Összetevők. Víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló és komlókivonat.
"...1516-ban kiadott rendelet arról, hogy a sör csak három összetevőből állhat, nevezetesen vízből, árpamalátából és komlóból."
Nyilván én is tudok olvasni (törvény valódi célja), de szerintem ettől függetlenül sem valami jó a "kukoricás" sör.
08:53
az jó erős:D az összetétel az oké, attól jól hangzik, megkóstolom, köszi:) majd jövök az értékeléssel
08:59
nekem bejön, lehet a kukoricától is kesernyésebb, az is hozzájárul, bár nem tudom, annyira nem értek hozzá, de nekem bejött az íze
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!