Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy pálinka (3-4cent) után...

Egy pálinka (3-4cent) után mennyit mutathat a rendőrségi szonda?

Figyelt kérdés

20 év gazdálkodás után el kell mennem alkalmazottként dolgozni.

Ilyen világ lett. Eddig minden reggel megittam egy pálinkát meg bevettem egy kiskanál mézet, ezt a szerintem jó szokásom nem hagynám el. Ezért a kérdés.

Ezen a munkahelyen ez biztosan nem probléma, de 11km-en jöhet rendőr.

febr. 4. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mennyit mutat, mert úgyse nullát, ugye nulla felett meg már nem vezethetsz.
febr. 5. 17:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Ausztriában nem igazán okoz gondot ez. Jajj ittál egy sört, nyilván nem akkor kell elindulni Pestre, de a szomszéd településre. Ugyan.

Hagyjam el? A jó ég tudja mikor voltam utolján beteg, ez szerintem ennek köszönhető. Továbbá nekem nem kell kávé, röhögök mikor hallom, hogy kávé nèlkül nem tudok létezni.

febr. 6. 11:54
 13/14 anonim válasza:
100%

“ Továbbá nekem nem kell kávé, röhögök mikor hallom, hogy kávé nèlkül nem tudok létezni.”

Te meg ezek szerint reggeli pia nélkül nem, tehát ezek szerint te nevetsz másokon mikor neked meg más a szenvedélyed

febr. 6. 12:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez nem kényszer, nem szenvedély, ez gyógyszer.
febr. 7. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!