Egy pálinka (3-4cent) után mennyit mutathat a rendőrségi szonda?
Figyelt kérdés
20 év gazdálkodás után el kell mennem alkalmazottként dolgozni.
Ilyen világ lett. Eddig minden reggel megittam egy pálinkát meg bevettem egy kiskanál mézet, ezt a szerintem jó szokásom nem hagynám el. Ezért a kérdés.
Ezen a munkahelyen ez biztosan nem probléma, de 11km-en jöhet rendőr.
febr. 4. 22:07
1/14 anonim válasza:
Fél deci whisky 2-3 óra
Fél deci pálinka 3 óra
(Nem tudom hány fokos pálinkára vonatkozik) de szerintem a whisky alapján meglehet saccolni
2/14 anonim válasza:
Nem gond, kezdd nyugodtan a reggelt piálással. Csak akkor legyél szíves buszra szállni és úgy munkába menni, nem másokat veszélyeztetni az ittas vezetéssel.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kevesebb mint egy feles hú de megártana akárkinek is aki nem szed be gyógyszert meg egyéb dolgokat rá
4/14 anonim válasza:
"Eddig minden reggel megittam egy pálinkát meg bevettem egy kiskanál mézet, ezt a szerintem jó szokásom nem hagynám el."
Ez csak mezei alkoholizmus :)
5/14 anonim válasza:
Hiába kis mennyiség rendör elveszi jogsit, biro bal lábbal kelt mehetsz utánképzésre az meg cumi ám nagyon.
6/14 anonim válasza:
Igen az lehet. De azért ne mondja már senki hogy bárkit is veszélyeztetne ha nem szed be gyógyszert meg egyéb hasonló dolgot. Osztrákba megengedett egy doboz/üveg sör, és mint tudjuk egy doboz sör az kb egy feles pálinkának felel meg.
7/14 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek tedd át a szokásodat munkanélküli napokra, és csökkentsd 2 centre. Több szempontból is előnyödre fog válni. (Én is csak hétvégén tolok már, de azt is tervezem egy napra szorítani.) Ha vezetsz, ne igyál előtte.
8/14 anonim válasza:
Nem mindegy mennyit mutat a szonda ? Kétszer háromszor elkapnak aztán ugrik a jogsi.
Inkább szokj le róla.
9/14 anonim válasza:
A méz maradhat, a piát pedig felejtsd el ha vezetsz. Nem azért, mert a rendőr elveszi a jogsidat, hanem azért mert eleve nem szabad. Olyankor igyál, ha nem vezetsz.
10/14 anonim válasza:
Az ittas vezetőktől VÉGLEG ELVENNÉM a jogosítványt + 1000 igen, 1000 óra társadalmi munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!