A meggypálinkát olyan savanykásnak kell eképzelni, mint maga a gyümölcs?
Ennél jobbat nem igen fogsz találni. A Brill pálinkaház díjnyertes és elismert főzde. Az ízét megtalálod a leírásban.
Az általad felsorolt márkákból csak Agárdi pálinkát ittam eddig.
Én hibátlannak találtam, de tartózkodnék attól, hogy akár elhelyezzem őket egy minőségi skálán, mert nincs átfogó személyes tapasztalatom. Az Agárdit amúgy tudom, hogy a jobbak közé sorolják, meg volt év pálinkája is valamikor, azért is kóstoltam meg először.
De azt is tudom, hogy címeket, érmeket, kitüntetéseket bárki venni is tud magának, ha akar.
Az ár szerintem segít eldönteni, meg ha ránézésre is látod, hogy igényes a címkéje, megjelenése. Meg ha nem minden íz egységes árú az adott márkánál, hanem eltérések vannak, akkor sanszos, hogy tényleg azért van, mert a gyümölcsök ára is eltérő.
Az igazi pálinkák 45-50%-os alkoholtartalmúak, ami 35-40%-os, azok általában nem csak alkoholtartalmat tekintve gyengébbek, hanem minőségben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!