Adott sörök (konkrétan nálam a Leffe) valóban selymesebb, úgymond kellemesebb élményt nyújtanak, mikor végigcsordogálnak az ember torkában? Vagy én ezt csak úgy éreztem, mintha jobb élmény lett volna a többi keserűbb "nehezebben iható" sörhöz képest?
Figyelt kérdés
Ha igen, nagyon is volt ebben valami, akkor ez esetben ezt a selymesebb, kellemesen csordogáló érzetet lehetne alkalmazni kézműves, kifejezetten barna sörök esetén is (valahogy)?2024. febr. 2. 21:00
11/14 anonim válasza:
Hupsz: "Ezt a pár dolgot ha szem előtt tudod tartani, miközben megismered a teljes folyamat összes részletkérdését"
..., akkor megállíthatatlan leszel a fejlődéstörténetedben. (valami ilyesmit akartam zárszónak, csak jött egy cica, és..)
12/14 anonim válasza:
A Leffe íze natúr sörhöz képest nagyon édes, szinte a likőrökkel vetekszik, eléggé szokatlan, de amúgy szerintem finom, és jó erős is (6.6%), ami nálam plusz pont! Csak sajnos nagyon drága.
13/14 anonim válasza:
7
Ez nem igaz, hogy minden sörben van kesernyés íz. Rengeteg újhullámos sörtípus létezik, amelyben gyakorlatilag egyáltalán nincs. Néhány berliner weisseben/sour ale-ben például egyáltalán nincsen komló.
14/14 Phoney válasza:
ma 19:40
Az meredek túlzás, hogy rengeteg. Amiben egyáltalán semmilyen kesernyés ízanyag nincs, az igen ritka. A többinél max. nem tudod kivenni külön, hogy kesernyés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!