Üveges vagy dobozos sört isztok inkább?
Figyelt kérdés
Az igaz, hogy az üveges sör tisztább, mert az üvegből nem oldódik ki semmilyen káros anyag?jan. 21. 18:38
1/12 anonim válasza:
Dobozost mert macerásabb az üvegvisszaváltás.
2/12 anonim válasza:
Otthon, ha megjön a kedvem/kedvünk akkor dobozost, de ez havonta egyszer ha előfordul (szintén a visszaváltás miatt). Kocsmában természetesen üvegest, vagy csapoltat.
Az nem tudom mennyire igaz, hogy bármi káros lenne a dobozos sörben, én csak a hangulata miatt szeretem jobban az üvegest.
4/12 anonim válasza:
Ha tehetem üvegest, a dobozosnak nagyom fém íze van.
5/12 anonim válasza:
Üvegest többnyire, de van pár, aminek nincs üveges verziója.
6/12 anonim válasza:
Most még dobozos de sajnos júniustól át kell térni az üvegesre.
7/12 anonim válasza:
Dobozos, mert a kedvencem csak abban kapható.
8/12 anonim válasza:
Milyen káros anyag? Sima alumínium dobozban van a sör! Nem mindig, van amikor egyforma az ízük (sörtől függ), de a legtöbb esetben az üveges valóban jobb!
Én viszont legtöbbször dobozosat iszom, mert abból több van, nagyobb a választék, és bármikor bárhonnét könnyebb beszerezni, illetve nem törékeny, és a felbontásához sem kell külön eszköz (sörnyitó) !
9/12 anonim válasza:
Az üvegest jobban szeretem. De a dobozost szoktam venni, mert ahogy az első is írta: macerás a visszaváltás.
10/12 anonim válasza:
nincs különbség az üveges és a dobozos között, de az üvegesnek jobb a fílingje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!