Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány évesen ittatok először...

Hány évesen ittatok először alkoholt?

Figyelt kérdés
Mármint nem pl.megkóstolni apuci sörét, hanem rendesen.

jan. 1. 22:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

13

rum

részegségig

jan. 1. 23:24
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
17 évesen, ízesített sört, alig volt benne alkohol. Azóta sem szeretem a sört, semmilyent se.
jan. 1. 23:45
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

18 évesen ihattam volna. Ha ittam volna.

Most 40 vagyok. Soha semmilyen alkoholt nem ittam. Semmit, és ez jól is van így.

jan. 2. 00:35
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
14.Kimentünk egy hétre horgászni és ott.Persze nem berúgtunk csak jól éreztük magunkat.
jan. 2. 08:12
 15/25 anonim válasza:
24%
Anyámban, folyamat vedelt, imádtam.
jan. 2. 08:29
 16/25 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
76%

Olyan 14 éves koromban szerintem, nem tudom pontosan megmondani. A mama kínálgatott egy kis likőrrel, meg ilyenekkel, mert akkor tanította meg nekem, hogy hogyan kell mértékkel inni. Áprilisban leszek 18 éves. Viszont a 2023-as évben többstöri alkalommal jártunk össze a haverokkal házibulizni és akkor már élesben kipróbálhattam a tudásomat, és megtudtam, hogy milyen hatása van az alkoholnak. Oldja a gátlásokat, volt hogy szédültem tőle egy kicsit, boldogabb lettem tőle, kicsit másabb lesz az ember hangja, stb... Azért valamilyen szinten tényleg tartottam a mértéket, mert nem ittam hót részegre magam, sose, csak egy kicsit voltam részeg, ami alatt a spicces állapotot értem. Képszakadás meghogy a földön fekszek tudatlanul, ilyen nálam sosem volt, mert ennyit már tényleg nem szabad inni. Egyszerűen az a taktika, hogy néha kell egy kis szünetet hagyni és később folytatni, vagy ha már úgy érzed tényleg nem kell inni többet.

Tehát összefoglalva:

- Kisebb mennyiségben ami nem csak kóstolgatás volt 2020 környékén.

- Nagyobb mennyiségben, amikor már több fajta piából is ittam az 2023.

jan. 2. 09:07
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
13 évesen kunyiztam egy ujjnyit a sörből, ha anyuék néha ittak az ebédhez.
jan. 2. 12:44
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
18 évesen szülinapi pezsgő :D
jan. 2. 13:40
 19/25 anonim ***** válasza:
71%
12 évesen egy keveset, részeg először 14 évesen voltam, osztálykiránduláson. Nagyjából az volt a standard a korosztályomban első piálásra.
jan. 2. 14:24
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
15 éves koromban. Akkor kezdtem el járni bulizni.
jan. 2. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!