Hány évesen ittatok először alkoholt?
18 évesen ihattam volna. Ha ittam volna.
Most 40 vagyok. Soha semmilyen alkoholt nem ittam. Semmit, és ez jól is van így.
Olyan 14 éves koromban szerintem, nem tudom pontosan megmondani. A mama kínálgatott egy kis likőrrel, meg ilyenekkel, mert akkor tanította meg nekem, hogy hogyan kell mértékkel inni. Áprilisban leszek 18 éves. Viszont a 2023-as évben többstöri alkalommal jártunk össze a haverokkal házibulizni és akkor már élesben kipróbálhattam a tudásomat, és megtudtam, hogy milyen hatása van az alkoholnak. Oldja a gátlásokat, volt hogy szédültem tőle egy kicsit, boldogabb lettem tőle, kicsit másabb lesz az ember hangja, stb... Azért valamilyen szinten tényleg tartottam a mértéket, mert nem ittam hót részegre magam, sose, csak egy kicsit voltam részeg, ami alatt a spicces állapotot értem. Képszakadás meghogy a földön fekszek tudatlanul, ilyen nálam sosem volt, mert ennyit már tényleg nem szabad inni. Egyszerűen az a taktika, hogy néha kell egy kis szünetet hagyni és később folytatni, vagy ha már úgy érzed tényleg nem kell inni többet.
Tehát összefoglalva:
- Kisebb mennyiségben ami nem csak kóstolgatás volt 2020 környékén.
- Nagyobb mennyiségben, amikor már több fajta piából is ittam az 2023.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!