Hány évesen ittatok először alkoholt a szüleitek tudta nélkül?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 17:59
1/10 anonim válasza:
17.
Meg tegnap is, 19 evesen, kaptam is anyámtól rendesen.
2/10 anonim válasza:
Talán 16, nem emlékszem pontosan.
4/10 anonim válasza:
13 de nem szeretnék többet inni mert becsapom magam.
5/10 anonim válasza:
7-8 lehettem amikor találtam valami gyenge édes likőrt és megkóstoltam
8/10 anonim válasza:
15-16. Iskolai buli előtt alapoztunk és lement fél üveg Hubi.
9/10 anonim válasza:
13 évesen két vodka-dzsúszt egy bárban a felnőtt unokatesómmal, aki röhögött, hogy nem bírtam egyenesen hazamenni utána(akkor még nem figyelték úgy a korhatárt, kiadtak bárkinek bármit 98-99ben ha felnőttel voltál)
Utána legközelebb 15 évesen, akkor már haverokkal. Sose lettem nagy piás, sose ittam magam önkívületig vagy hányásig. Otthon is lazán kezelték 15-16 évesen már ihattam egy pohár sört ha megkívántam vagy egy picike töményet ha grillezés volt nálunk. Talán ezért sem vonzott különösebben.
10/10 anonim válasza:
tudtával 14, bort, családi ünnepen.
tudta nélkül 17. Annyira durván bepezsgőztem szilveszterkor, haverom hugát feleségül akartam venni, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!