Nektek mit szólnak ahhoz a szüleitek, ha alkoholt isztok?
Nálunk volt már miatta "botrány" pl mikor keresztapám adott 1dl bort, hogy kóstoljam meg milyen. Anyám röktön letámadta, hogy alkoholistát csinál belőlem, meg nem való még nekem. 18 éves vagyok:D Most meg kiderült, hogy galádul megittam 1 citromos sört az évzáró után az osztálytársakkal és emiatt is le vagyok cseszve.
Kort és nem írjatok légyszi:)
Nálunk eddig még nem volt ebből probléma. Apával meccs közben sörözünk, anyával nagy beszélgetésnél borozgatunk, ha a barátaimmal akarok iszogatni kicsit azért sem szólnak. Részegen soha nem láttak, de nem is vagyok ilyen nagy partyivó :)
L/18
Semmit nem szólnak, nem foglalkoznak vele, mert tudják, hogy nem leszek alkoholista azért mert néha iszok.
19/L
hát....ritkán iszom..régebben joval többet ittam bulik alkalmával..most meg max sört, főleg nyáron...imádom, hüsitő...és kb ennyi..egyszeregyszer tervezünk nagy ivászatot, amit oly ritkán tartok be végül:D...külön lakom is beszolni se tudnak...multkor pl otthon (hugom még otthon lakik...szoval szüleimnél...de nekem az otthon marad...) csináltunk házibulit, mivel olaszba indultak...de útközben lerobbantak, így visszajöttek...de ettől még a buli maradt....sikerült eléggé becsiccsentenem...és mivel nem volt rajtam se szemüveg se kontaktlencse, és mivel nagyon gyenge a szemem, így a sötét nappaliban ahol anyukám tv-zett mentem oda a rókaszönyeghez mert olyan szine van mint a kiskutyámnak...és kérdeztem tőle, hogy hát mi van kicsikincsem kb....anyukám jot nevetett és közölte h fúúú de gáz, ne igyak többet:D:D:D persze viccből...amíg normális vagyok, nem szolnak bele...pedig anyu nagyon nem szereti az alkoholt...legalábbis mértéktelenül...az 1 pohár bor meg egészséges!!!!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!