Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szeressem meg a pezsgőt?

Hogyan szeressem meg a pezsgőt?

Figyelt kérdés
Már sokszor próbálkoztam,de nekem mind szappanízű. De a család nagyon nagy pezsgő rajongó és mindig leszólnak amiért nem szeretem.
2023. dec. 30. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Szem becsuk, orr befog, nyel, nyel, nyel.
2023. dec. 30. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Csak egy picit igyál belőle egyszerre, de különben az sem katasztrófa ha nem szereted meg, szerintem.
2023. dec. 30. 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű.Ami nekem nem izlik nem iszom meg.Kit érdekel hogy más mit mond meg gondol?

Majd az ő kedvük miatt fogom meginni nem? Állj már a sarkadra.

2023. dec. 30. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
igyál előtte pálinkát
2023. dec. 30. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ízlik, nem kötelező inni. Akár tetszik ez a családnak, akár nem.

Ha koccintásra kerül a sor, csak kérj egy kortynyit a pohárba, azzal jelképesen tudsz koccintani, aztán vagy megiszod, vagy odaadod másnak.

Ha nem akarod megbántani őket, önts rá gyümölcslevet.

2023. dec. 30. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj megszeretned, és ezért jogosan még csak meg sem haragudhatnak! Inkább Ők fogadják el, hogy a Te szádnak nem ízlik, és kész! Ők lehetnek pezsgőrajongók, de attól még Téged nem kötelezhetnek rá, hiába vagy családtag, egyéni ízlésed! Állj a Sarkad rá, és legközelebbi ilyen alkalommal ha leszólnak, normális hozzáállással, de határozottan szólj vissza!
2023. dec. 30. 18:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van én is érzem de ha koccintás van, meg sem kérdeznék, hogy mit iszom, már nyomják a pezsgőt a kezembe. Ha legalább valami finom pezsgőt adnának
2023. dec. 30. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van, finom pezsgő hidegen nem rossz, mértékkel.
2023. dec. 30. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Belekortyolsz egyet majd amikor nem figyelnek kiöntöd.
2023. dec. 30. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
7. Ha mindig ezt csinálják akkor még előtte mond meg, hogy te nem iszol pezsgőt! Ne lapulj meg, mert ha ebben nem állsz ki magadért akkor semmiben nem fogsz és az nagy gond!
2023. dec. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!