Hogy szeressem meg a kávét?
Sziasztok! Nagyon szeretném megszeretni a kávét. Én inkább teás ember vagyok amúgy, 16 éves.
Nem tudom hogy kéne elkezdeni.
Velem az első nulladik órás tanévem szerettette meg :D
Tényleg... egyébként miért akarod megszeretni? Nem kötelező kávézni, csak mert menőnek tűnik Costa Cafés 2000ft-os kávéval ülni a metrón vagy fotózkodni a belvárosban. Amúgy is színezi a fogakat. Persze én iszom minden reggel meg délután, de amíg nem a "kényszer" vitt rá, hogy igyam addig nem ittam. Egyébként visszagondolva anno amikor elkezdtem én öntöttem a főzött kávéba LaFesta forrócsoki port is. Attól jobb volt az íze. Aztán az elhagytam szép lassan.
Köszi a válaszokat, jöhet még :)
Ez a forró csoki 🍫 jó ötlet.
Igazából sokat járok kávéházba és mindig csak teát vagy forró csokit iszom. A prospektusokba a kávék mindig olyan jól néznek ki, de én tudom hogy meginni meg nem innám meg. Régen volt ilyen gyerek kávé, azt se tudtam meginni. :D
Ha nem tetszik az íze, akkor ne idd. Nem baj az, ha nem ízlik mindenkinek minden. (azért a 4-est felrúgnám a megnyilvánulásáért).
A tea kitűnő alternatíva, bőven tartalmaz koffeint.
Mondhatni, hogy én 14 éves korom óta kávézom. Akkor szoktam rá anyám délutáni laza "instant" kávéjára (nem a 3 az 1-ben cucc). Minden reggelemet egy 3 dl-es tejeskávéval indítottam. Aztán ahogy felnőtt lettem, a munkahelyen hozzászoktam a főzött kávéhoz. Napi 3-4-et iszom, de nem a hatásáért, hanem mert imádom a kávé ízét. Fontolgatom, hogy veszek koffeinmentes változatban is, hogy még többet ihassak. Viszont én nem vagyok egy nagy teás, nem igazán szeretem, talán fél évente ha megiszok egyet.
Kinek a pap, kinek a papné ugyebár.
Egyébként miért akarod "megszeretni" a kávét?
Köszönöm a válaszokat :)
Sokszor vagyok nagyon fáradt suli időszakban, a tanulástól és mert későn tudok lefeküdni de korán kell kelni. A szüleim mondják hogy "Miért nem iszol kávét?", egyszerűen nem tudok. A suliban is sokan isznak. Nem tudom, kicsit felnőttebbnek érezném magam tőle szerintem.
Én kiskorom óta teás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!