Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy szeressem meg a kávét?

Hogy szeressem meg a kávét?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon szeretném megszeretni a kávét. Én inkább teás ember vagyok amúgy, 16 éves.

Nem tudom hogy kéne elkezdeni.

2019. júl. 27. 00:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nagyon rossz ötlet, hogy alvás helyett kávét igyál :-( Hosszú távon árt, és esélyes, hogy rosszabbul (felszínesebben) fogsz aludni tőle -> még több kávé kell -> még rosszabbul alszol stb.

A teára ugyanez igaz (a fekete meg zöldtea, a gyümölcstea, amiben nincs tealevél, koffeinmentes), persze azt már úgyis iszod.

Az lenne az egészséges megoldás, ha az időbeosztásod tennéd rendbe, és eleget aludnál. Ha zajos a család, használj füldugót, az se ideális, de az alvás fontos.

Az meg, hogy a kávéházban milyen jól néznek ki a különféle kávék és azért akarsz inni, olyan érv, mintha azt mondanád, hogy a western filmben milyen jól néz ki a cigiző cowboy, és ezért te is rá akarsz szokni. (Persze még mindig inkább a kávé, mint a dohányzás.)

2019. júl. 27. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is hulyeseg eroltetni.

En mar 7-8 eves korom ota kavezom, lenyegeben anyukam szoktatott ra, akarhanyazor ivott a negyedet meghagyta nekem, es igz fuggove valtam:D

De most mar 25 evesen csak akkor iszom ha kivanom:)

A tea egy tok jo dolog, nem ertem miert kellene barmennyire is eroltetned

2019. júl. 27. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ui. (a forrócsokis vagyok) én amúgy az olívabogyóval vagyok így. Annyira de annyira guszta, képen is, ételeken is, csomagolva is üvegbe vagy a kis zacsikba... mindig újra és újra megkóstolom de mindig elfog tőle a hányinger, teljesen mindegy, hogy milyet veszek már Görögországban is végigkóstoltam őket :D Szóval ebből kiindulva, lehet, hogy mégiscsak menthetetlen a helyzet :D
2019. júl. 28. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!