Hogy szeressem meg a kávét?
Sziasztok! Nagyon szeretném megszeretni a kávét. Én inkább teás ember vagyok amúgy, 16 éves.
Nem tudom hogy kéne elkezdeni.
Szia!
Az nagyon rossz ötlet, hogy alvás helyett kávét igyál :-( Hosszú távon árt, és esélyes, hogy rosszabbul (felszínesebben) fogsz aludni tőle -> még több kávé kell -> még rosszabbul alszol stb.
A teára ugyanez igaz (a fekete meg zöldtea, a gyümölcstea, amiben nincs tealevél, koffeinmentes), persze azt már úgyis iszod.
Az lenne az egészséges megoldás, ha az időbeosztásod tennéd rendbe, és eleget aludnál. Ha zajos a család, használj füldugót, az se ideális, de az alvás fontos.
Az meg, hogy a kávéházban milyen jól néznek ki a különféle kávék és azért akarsz inni, olyan érv, mintha azt mondanád, hogy a western filmben milyen jól néz ki a cigiző cowboy, és ezért te is rá akarsz szokni. (Persze még mindig inkább a kávé, mint a dohányzás.)
Szerintem is hulyeseg eroltetni.
En mar 7-8 eves korom ota kavezom, lenyegeben anyukam szoktatott ra, akarhanyazor ivott a negyedet meghagyta nekem, es igz fuggove valtam:D
De most mar 25 evesen csak akkor iszom ha kivanom:)
A tea egy tok jo dolog, nem ertem miert kellene barmennyire is eroltetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!