Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pontosan mit jelent az, mikor...

Pontosan mit jelent az, mikor egy italra azt mondják hogy "itatja magát"?

Figyelt kérdés
Hogy ha iszik belőle az ember akkor annál jobban kívánja? És jellemzően milyen italokra mondják ezt?

2023. nov. 27. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is alkoholoknál hallottam ezt először, és azzal kapcsoltam össze hogy nem érződik erősnek, mert egy koktél, keverék vagy fröccs, szóval sokat le tudsz húzni belőle rövid időn belül.
2023. nov. 27. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Vannak benne olyan plusz ízek, amik hiányoznának nagy mennyiségben is ha az a fránya alkohol nem lenne ott, ezért többet iszol, de ugye az alkohol... Ezért jó valami finom alkoholmenteset is inni.
2023. nov. 28. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Azt jelenti, hogy az Ital fogja magát (mint Ital) és elkezdi a nyitott száján keresztül saját maga tartalmát saját magába önteni.
2023. nov. 30. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
nem igaz. mert a fogyasztója szájába próbálja magát beleönteni
2023. nov. 30. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Finom ételreis mondják, hogy eteti magát, teák leírásában is olvastam, már, hogy itatja magát, szóval ennek pont semmi köze az alkiholhoz és afüggőséghez. Jóízű, nem karcos ital, nem őre vagy kocsisbor, amit nagynehezen megiszol, hogy berúghass, hanem a puszta ízéért is érdemes meginni.
2023. dec. 1. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor ez magázódás.
2023. dec. 1. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!