Alkoholista vagy?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?
Kort es nemet is irjatok, es hogy miota vagytok alkoholisták, mit szoktatok inni?
2023. júl. 27. 06:04
41/57 anonim válasza:
40-es vagyok, elnézést a cizellált szót tévesen használtam, rapszódikust akartam írni.
42/57 anonim válasza:
Elmondom ki az !!!
Ez 1 Rt,vagy kft!
Ha nálad van az 51 % ,akkor nem.
Ellenben ,ha a C2H5OH a főnök,neked véged.
mennyi ilyen embert láttunk!
43/57 anonim válasza:
Az az izgi, hogy most, régóta tartó kétnaponta káó szakaszomban, úgy, hogy full kénytelen voltam venni és inni, már a harmadik alkalom, amikor az egyéni csúcsom felénél leállítom magam. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy szépen, hiba nélkül beírom a naplóba, nem emlékszem rá reggel, és ott a hűtőben a maradék. Igaz, két hónapja hallgatok nap mint nap órákon át igazmondó videókat, amik tényleg segítenek helyén kezelni. És most már harmadszor lenaplózom, hogy igazából nem nehéz egyáltalán leállni... Lehet ennyi?
44/57 anonim válasza:
Sajnos igen 19 évesen! Lelki gondjaim vannak és imádom a piákat sajna! Inni a vigasom!
46/57 anonim válasza:
Végre egy nő a legjobb korosztályból aki szereti a sört!
49 F
50/57 anonim válasza:
„ Végre egy nő a legjobb korosztályból aki szereti a sört!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!