Alkoholista vagy?
Ha igen miért?
Kort es nemet is irjatok, es hogy miota vagytok alkoholisták, mit szoktatok inni?
A netes portálok és antialkoholisták szerint igen, az vagyok.
Hogy miért? Rendszeresen fogyasztok alkoholt, és a nagyokosok azt mondják, hogy nem a mennyiség hanem a rendszeresség tesz alkoholistává.
Tehát, én minden pénteken megiszok 3 üveg sört este, lezárván a hetet. És ugye mindegy mit iszok (általában kipróbálok új söröket, több fajtát, búzákat, ale-t, ipa-t stb.)
Tehát én alkoholista vagyok :D 32/F
#31 szerintem félreérthettél valamit, vagy tényleg hülyeségeket mondtak.
A napi rendszerességnél mondják, hogy lényegtelen a mennyiség, alkoholista vagy, a heti 3 sör az közel sem ez a kategória.
21/L Mindennap iszok alkoholt,van mikor egy üveg bort,pár sört vagy akár 1 liter vodkát.Kábítószerrel is éltem sokat,fűvel,extasyval,speeddel.De már csak alkoholt iszok.
Hogy mi az oka?Nem is tudom,mélypont..aztán olyan szinten az életem része lett,hogy nem tudok nélküle meglenni.
2 éve tart ez a korszakom.
Főleg a vodka a gyengém.Tisztán nem iszom.Belekeverem az üdítőbe,kinley,narancs,sprite.
21-es
Próbálj leszokni hidd el jobb lesz.
Azt tudom,hogy miota nem élek narkoval már nem sírom el magam akár egy tampon reklámon.(nincsennek mar olyan hangulat ingadozasaim es depresszioim)
De ha nem iszok akkor egy idegbeteg barom állat vagyok és kb pusztitom a környezetemet.
És őszintén?Sajnos még nem hataroztam el magam afelé ,hogy nélküle éljek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!