Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi vodkától nem állok fejre?

Mennyi vodkától nem állok fejre?

Figyelt kérdés
Ismerősöm vett egy liter vodkát. Narancslével keverve akarom inni. 75 kg vagyok mennyi vodkától nem állok fejre úgy hogy nem szoktam gyakran töményet inni? Sörözni szoktam, ott olyan 2 liter után már jól érzem magam. 37%-os egyébként.

2023. jún. 16. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Lökj be annyi csomag porélesztőt, ahány pohárral iszol :)
2023. jún. 17. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Na mi lett?

Nagyon durván azon múlik, hogy mennyit eszel előtte!

Nekem volt, hogy egy zabálós nap után (megettem vagy 3500 kalóriát), este megittam 5 erősebb sört és még arra ittam pár “kupica” unikumot. Éppen hogy csak a fejembe szállt.

Múltkor pedig egyedül maradtam anyáméknál vidéken, nem volt otthon kaja, bolt messze volt és nem akartam gyalogolni… Ettem 2 tojást meg 1 zacskós levest egész nap. Utána ittam egy fél pohár portóit este, meg volt Metaxa amit azelőtt még soha nem ittam, ezért kiváncsi voltam rá. Abba éppenhogy csak bele nyaltam, nem is ízlett.

Szóval alig vittem be alkoholt, legalábbis ahhoz képest ami az előző eset volt… Aztán mégis teljesen lerészegedtem és hánytam is mint a lakodalmas kutya.

2023. jún. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!