Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy olcsóbb vodkától nehezebb...

Egy olcsóbb vodkától nehezebb berúgni, mint egy drágább fajtától?

Figyelt kérdés
Elvileg csak az aroma + a csomagolás más, a vodkák közt maximum 2-3% eltérés van, mégis a drágábbikat jobban megérzem. Vagy csak én képzelem be?
2022. jan. 28. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet placebo hatás hisz az alkohol mennyisége ugyanaz benne. Viszont ezt nagyon sok minden befolyásolja, mennyire vagy kipihent, mennyit zabáltál előtte közben, ittál e mást is stb stb.
2022. jan. 28. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Én inkább fordítva gondolnám, tehát pont az olcsóbbaktól lehet könnyebben berúgni, mert az rosszabb minőségű alkoholt tartalmazhat.
2022. jan. 28. 09:25
 3/4 Phoney ***** válasza:
100%
Ha tényleg vodkát iszol, és nem 25%-os "partizán szeszesitalt", akkor az a 2,5% különbség már tényleg elhanyagolható. Ha hajlamos vagy azt hinni, hogy a drágább/komolyabb ital jobban hat, akkor többnyire tényleg jobban fog hatni, ilyenről már sokan beszámoltak.
2022. jan. 28. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy placebo hatás, úgyhogy megpróbálom elmagyarázni az agyamnak, hogy maradjak inkább a megfizethetőbb piánál. :D
2022. jan. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!