Ha antidepit szedek és heti 1x berugok(vodkától) lehet
valami bajom?
Szerintem az ilyen gyogyszer mellett nem szokas pialni!
2021. ápr. 13. 22:36
2/12 A kérdező kommentje:
De most akkor egy évig ne igyak?
Érthetően le van írva a betegtájékoztatóban, hogy alkoholt nem szabad fogyasztani a gyógyszer szedése alatt.
Ha alkoholista is vagy, azt a kezelőorvosoddal kellett volna megbeszélni.
2021. ápr. 13. 22:45
A konyakra a rivotril, az real!
2021. ápr. 13. 23:34
2-es, igen, jól érted, amíg szedsz gyógyszert, addig ne igyál.
2021. ápr. 14. 02:48
Mi a francnak szedsz antidepit?
2021. ápr. 14. 04:58
3 hét múlva megszokja az agyad, sosem fogod tudni lerakni, nem hogy egy év múlva. Betiltatnám az összes rohadék dr-t...
2021. ápr. 14. 04:59
8/12 A kérdező kommentje:
mármint az antidepit vagy ezt a combot?
#7: életmentő tud lenni. Mondjuk ezt nem nehéz végig gondolni. Én is depressziós voltam. fél évig az ágyból nem keltem ki. Felfekvések, 40kg fogyás, munkahely elvesztés, adósság felhalmozás... vaagy beveszek egy tablettát, amit később 3-4 naponta felezéssel tudok csökkenteni a szervezetemből és nem alakul ki az elvonás miatti függőség?
Hát!
Szívesen élnék olyan társadalomban, ahol az ész és a teljesítmény értékelve van és nem eltaposva és kihasználva, de nem ez a helyzet. Úgyhogy marad az anti depresszáns nekem, akit mindenki használ, majd eldob, akár egy wc papírt, csak én nem segget nyalok, hanem alkotok és problémákat oldtok meg, rendszereket optimalizálok.
2021. ápr. 14. 09:18
Ha nagyon inni akarsz aznap ne vedd be. Hidd el ez a legrosszabb kombináció. Én nekem kegyetlen fejfájésra irtak fel. Más nem használt. Ha úgy volt néha hogy ittam és mondjuk délután esetlegbeste akkor nem vettem be. Este kellett bevenni mert kiütötte az embert a gyógyszer. Egyszer iszogattunk majd megfeledkeztem magamról és este bevettem rutinszerűen. Este 8 kor spiccesen. Másnap 11 kor tértem magamhoz. Egyébként mésnap reggel 6-ra ébresztő volt beállítva mert hogy megyek pecázni. A vicc az ami nem is vicces hogy ki is mentem. És 11 órakor tisztultam ki. De hogy hogy jutottam ki a Dunára kocsival főúton mai napig nem tudom. Egyébként rendesen be voltak dobálva botok. Bele gondolok balesetet is okozhattam volna. Nem játék ez. Az antid. nem egy Kalmopiryn
2021. ápr. 14. 20:55
Kapcsolódó kérdések: