Mennyire kórós ha heti 1x berugok minden héten? Ti milyen gyakran szoktatok?
Péntekente buliba vagy egyedül de kb 5-6 deci tömény lemegy,illetve ezenkívűl kisebb mennyiség,2-3 sör vagy 2-3 feles is a többi napon,heti 2 max 3 napot hagyok ki.
Ez mennyire kóros?Ti hogy vagytok ezzel?
25/F
Igen, ez már alkoholizmus.
Csak így tovább!
Ez valóban alkoholizmus. Károsítja a szívet, májat. Korai demenciàt okozhat, ha a màjzsugor, szìvinfarktus, gyomorfekély nem visz el hamarabb.
A rendszeres alkohol fogyasztás kőkeményen roncsolja az egész szervezetet.
A másik jellemző dolog, hogy az emberi kapcsolatok is megromlanak, a környezet nem toleràlja.
Szerintem érdemes lenne segítséget kérni és leszokni, az egész életed tönkreteheti, nem éri meg.
Ha havonta 1x buliban iszol pár felest, ok. De ha 2-3 naponta iszol és hetente egyszer 5 decit, akár egyedül is, az már alkoholizmus.
Kezdetleges alkoholizmus, brávó! :( Lehet fogadni, hogy az életeddel mi fog történni előbb: tönkremegy vagy véget ér?
Én is szeretem a jófajta piákat, de az egész nem ér annyit, én például berúgás nélkül is könnyed és derűs leszek, pedig bírom az alkoholt! Hetente 1-2 alkalommal iszom, és alkalmanként is csak 1 vagy ritka esetben max. 2 doboz sör, VAGY max. másfél deci tömény, és ez utóbbi még ritkább eset, illetve eleve nem is keverem őket, vagy ez - vagy az!
Persze olyan is többször előfordul, hogy 1 hétig abszolút nem iszom alkoholt, mégsem baj, megvagyok nélküle is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!