Miért lehet a bortól hamarabb berúgni, mint a vodkától stb.?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 22:13
1/6 anonim válasza:
Én a sörtől, bortól csak akkor rúgok be, ha már nagyon sokat ittam.
Vodkából meg egy fél literesnél érzek valamit...lehet hogy csak nálad van ez így, örülj neki így olcsóbb a mulatság.
3/6 anonim válasza:
te vagy az a csávó aki liter számra issza? XD
4/6 anonim válasza:
Csak akkor lehet, ha a bort jobban szereted. Ha borból jobban csúszik 2 dl tisztán vagy nagyfröccsként, mint vodkából a feles, akkor bortól fogsz hamarabb berúgni.
5/6 anonim válasza:
Hát én bortól elég könnyen rosszul vagyok (fáj a fejem, morog a hasam, agresszív leszek), de nem ilyen rendes részeg, nem válok öntudatlanná, a másnapom se olyan rossz.
Vodkát hígítva ittam csak, úgy kb annyi az alkoholtartalma, mint a bornak, így ebből fél litert kb és vagy 6* minimum hánytam tőle, olyan lettem mint a mosott 💩 és nem emlékeztem mindenre az estéből, másnap is sokáig kísértett az emléke (hányás, szag, íz, meg úgy amblokk gyengeség, szédülés)
Úgyhogy nem mondom, soha többet vodka, de őszintén, nem igazán kívánom egy darabig az biztos.
6/6 anonim válasza:
A lerészegedés nem az időtől, hanem az egységnyi idő alatt elfogyasztott tiszta alkoholtól mennyiségétől függ.Ha lehúzol egyhúzásra egy liter 72 %-os páleszt kifekszel, akár örökre is, de egy liter bortól csak a gondjaid csökkennek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!