11/18 Paczalos István válasza:
Fénykoromban másfél láda sör is elfogyott egy nap alatt, és még szalonspicces se voltam. Bár nyár volt, és építkezés.
12/18 anonim válasza:
Hallod Pistám, akkor belőletek párakapu-szerűen jött az izzadás bakker, legalábbis ha a matek nem téved :D
13/18 anonim válasza:
Sörtől nem tudok berúgni. Előbb azt mondja a gyomrom, hogy elég, és kijön belőlem.
14/18 anonim válasza:
Jó kis belga sörtől hamar, mert itatja magát.
16/18 anonim válasza:
Apósom 24 doboz sört ivott meg egy este alatt
17/18 anonim válasza:
24 doboz? Bakker...
Amikor még napi szinten söröztem, 2 doboz után voltam spicces, 4 doboz után már nem láttam tisztán a telefonom kijelzőjét, 6 doboz után már nem ment az egyenes, 8 doboz után meg már sehova sem jutottam, mert kiájultam az ágyon és hello.
18/18 anonim válasza:
Ja most meg tablettás borokat vesz az após min 3 liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!