Mennyi alkoholt fogyasztotok általában és milyen rendszerességgel teszitek ezt?
Figyelt kérdés
Vagyis a kérdés arra irányul hogy amikor alkoholt isztok mennyit fogyasztotok és milyen gyakran alkoholizáltok.2023. máj. 3. 23:13
21/27 anonim válasza:
Átlagba napi 3 sör 3 fél bemegy! Attól csak több!
22/27 anonim válasza:
Stabilan benne vagyunk a Világ első tíz országában. Nagy ivók vagyunk. Sajnos. Még az sincs kizárva, hogy dobogósok vagyunk. Nem kell, és nem is lehet ezt szépíteni. Bár büszkék se legyünk rá. Nekem külföldiek, olaszok mondták, hogy itt mindenki(!) iszik. Nem tudom az okát, de azt igen, hogy egy hétvégi buliban, ahol van 10-15 vendég, borzasztó mennyiségű szesz legurul. Nem csak férfiaknak, nőknek is.
23/27 anonim válasza:
Nem iszok alkoholt egyáltalán. Feleslegesnek tartom, és az ízét is utálom az alkoholoknak. 33/f
24/27 mindentudó99 válasza:
#23 Akkor miért vagy ebben a témakörben? Természetesen nem zavar csak kérdezem.
25/27 anonim válasza:
#24 Mivel volt szavazásnál ilyen opció, gondoltam kiegészítem még 2 mondattal...Ha nem lett volna szavazásnál ilyen opció nem írtam volna semmit.
26/27 anonim válasza:
Fontos hogy ne igyál sokat vigyazni kell Magyarországon sok az alkesz ember.
27/27 anonim válasza:
most is be vagyok abszolválva
mindjrt eszek tarhanyás hust ubisalival döglök egyet aztán este folytatom a vedelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!