Mennyi alkoholt fogyasztotok általában és milyen rendszerességgel teszitek ezt?
Évente kb. 6-7 alkalommal. Mikor valami ünnepség (szülinap, névnap, karácsony, szilveszter) van.
2-3 pohár bort, vagy pezsgőt, vagy koktélt szoktam fogyasztani. Töményet nem szoktam inni.
Ebből, így kb semmit nem fogsz megtudni, ugyanis az emberek többségénél az életkorral is változik az alkoholfogyasztási szokás.
Huszonévesen, de még harminc évesen is teljesen más lehet a trend, mint 50-60 éves korban.
Az emberek többségének volt, van, vagy lesz bulizós korszaka, ami szintén a többségnél lecsendesedik, nem lesz mindeni idős korára alkoholista.
Huszonévesen szinte minden hétvégén ittam alkoholt, nem is keveset, aztán egyre ritkábban, és egyre kevesebbet, túl az ötvenen meg évnte néhány alkalommal, de akkor is oda figyelve, hogy ne legyen kellemetlen, ma már nem szeretem, ha forog velem a szoba.
A gondot a fiataloknál látom, amiről nem is ők tehetnek, a világ változott meg.
Nem szórakozóhelyeken isznak, ahol az alkoholizálás mellett más programok is vannak, túlsúlyba került az otthoni zugivás, sokszor már huszonévesek is otthon, egyedül isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!