Mennyi alkoholt fogyasztotok általában és milyen rendszerességgel teszitek ezt?
Figyelt kérdés
Vagyis a kérdés arra irányul hogy amikor alkoholt isztok mennyit fogyasztotok és milyen gyakran alkoholizáltok.2023. máj. 3. 23:13
11/27 anonim válasza:
Haverokkal 2-3 hetente szoktunk összefutni, ekkor pár óra alatt jópár feles meg longdrink lemegy.
12/27 anonim válasza:
Párnaponta bemegy bő 15ml alkohol, "körülötte" jókora adag jobbféle sörrel. Hedonizmusnak indult, kiváló függés lett.
13/27 anonim válasza:
Heti 1-szer iszok fél liter száraz fehér bort.
14/27 anonim válasza:
Évente pár alkalommal, szülinap, karácsony, szilveszter, esetleg esküvőkön ahol "megadom a módját" persze akkor is ésszel.
Bár mindig is ritkán ittam, plusz sose cigiztem így gondolom ez belefér.
Általában inkább nyáron iszom, akkor jobban megkívánom a sört, koktél, mojitot egy strandon.
15/27 anonim válasza:
Havonta nekem azért becsúszik 1-2 görbe hét. Ilyenkor nem számolom mennyit iszom. Igazából szerintem annyit amennyi van.
16/27 anonim válasza:
Havonta pár üveg pezsgőt szoktam meginni, de vannak hónapok amikor egyáltalán nem iszok alkoholt.
17/27 anonim válasza:
Vidékről hozok igazán jó házi bort, száraz fehéret, Olasz Rizlinget, meg Zöld Veltelínit, abból egy liter naponta fröccs formában. Vasárnap egy deci pálinka, az is házi.60 éves férfi vagyok.
18/27 mindentudó99 válasza:
Van saját házi borom Zalagyöngye és Ezerfürtű szőlők keverékéből. Finom savanykás. Ha melóból hazaérek két deci bor 3 deci szódával lemegy. Hétvégén van mikor ennyi van mikor több de túlzasba nem viszem.
19/27 anonim válasza:
Nem iszom sokat, de ha apósom faluról meghozza a házit, akkor ajjaj nem tudunk megállni. XD
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!