Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi sörtől lehet alkoholmér...

Mennyi sörtől lehet alkoholmérgezést kapni?

Figyelt kérdés
Ma megittam 7 üveg sört, de nem ütött meg egyáltalán.

2023. ápr. 28. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10

Miért ne lenne összehasonlítható?

Amennyiben az elfogyasztási idő megegyezik,akkor ha valaki megiszik nyolc 5%-os sört az olyan mintha meginna fél liter vodkát.Annyi alkohol jut a szervezetébe.

De mindegy is..Az, hogy egy 50 kilós ember megiszik 24liter sört meg 3 liter bort fél nap alatt már önmagában rendkívüli "teljesítmény".Orvosi csoda,hogy még a föld felett és nem alatta van.

2023. ápr. 29. 10:15
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
11 a vodka az vodka a sör az sör.Az alkoholtartakom lehet ugyanannyi de a folyadékbevitel nagyon más.Amúgy igen kérdeztem, tőle, hogy véletlenül hogy nem kapott mérgezést
2023. ápr. 29. 10:23
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

12

Mindegy. 48 sör akkor is halálos adag lenne egy ekkora fazonnak.Meg még hozzá 3 liter bor..Áh..Már önmagában az is életveszélyes...Tehát akkor ezek szerint csak mondta,hogy megivott annyit és te nem láttad a saját szemeddel?

Mert én is hallottam olyant aki azzal büszkélkedett,hogy megivott 3 liter pálinkáét.Csak nem hittem el.

2023. ápr. 29. 11:29
 14/18 anonim ***** válasza:
13 nem, hanem vett egy karton sört és egy kannás bort és másnap mentem át hozzá és úgy nézett ki mint egy rongy, és egy darab nem maradt belőlük
2023. ápr. 29. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14

Hát akkor könnyen lehet,hogy elfogyasztott néhány sör valamennyi bort.Aztán mámoros állapotában a többit meg kilocsolta.Csak maga is úgy emlékszik,hogy megitta mind..Inkább ezt tartom valószínűbbnek;minthogy valóban benyakalt 27 l alkoholos nedűt.

2023. ápr. 29. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:
15 amikor nálam volt akkor is megivott egy kartonnal ps ezés közben pár óra alatt.Még csak utána ment töményért csak nem engedtem neki.Mondtam is,hogy jól tönkreb@ssza a máját meg már alapból illuminált állapotban volt.Felkelt és reggel 8tól délig megivott 18 darab sört meg ilyen dolgok
2023. ápr. 29. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
9%

16

Ez estben viszont a cimborád szó szerint az életével játszik.Mert ha ilyen mennyiséget vedel rendszeresen,akkor nagy eséllyel egyszer csak arra ébred,hogy besárgult a bőre.Meglehet mindenféle előjel nélkül.És onnantól kezdve már valószínű,hogy közel a vég a számára.Ami azt jelenti,hogy akár néhány héten belül megtér majd az Úrhoz...

2023. ápr. 29. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
17 már abbahagyta mert daganatos betegséggel küzd ami öröklött az ő esetében.Remélem kigyógyul és nem fogja utána sem folytatni az ivászatot mert a családban visszamenőleg többen is meghaltak emiatt már.
2023. ápr. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!