Ittatok már 6dl vodkát? Milyen állapotban voltatok?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, hogy aki ivott már ekkora mennyiséget az, hogy érezte magát... (kornyezetemben sokan kerkednek ilyenekkel....)2019. okt. 9. 17:54
1/9 anonim válasza:
Igen, bar nem magaban, hanem limonadeval, meg valami jobb minosegu vodka volt (Ciroc talán).
Hat szedelegtem rendesen :D
2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy 2-3 ora alatt
2019. okt. 9. 18:12
3/9 anonim válasza:
Többet is, felénél ki kellett józanodjak a be siccsentésből, mert valakit be kellett vágjak a zuhany alá, utána meg az ágyába és felmosni a folyosót..,
4/9 anonim válasza:
én ennyit ittam meg 1 óra alatt, jól berúgtam , de mivel tisztán ittam sok vízzel nem voltam másnapos. Meg 100 kilós férfi vagyok.
5/9 anonim válasza:
Ha valaki szokva van a piával és arányosan ossza el a 2-3 órára valamint normálisan kajál előtte és iszik alkoholmenteset is mellé az meg tudja inni nagyobb rosszullét nélkül ezt a mennyiséget.
6/9 anonim válasza:
2 litert is megittam kb 1 óra alatt, és éppen hogy csak beb..ztam 108 kg férfi vagyok lehet azért.
Amúgy meg utálom az alkoholt nagyon ritkán iszom. 26f
7/9 anonim válasza:
Nem itta még ennyit. Szerintem, a felétől úgy néznék ki, mint a másfél órás zsiráfbébi.
8/9 anonim válasza:
A tizenéves lányommal elmentem a nyáron egy közös bulikázásra ahova az ő korában én is jártam...Gondoltam hogy kellemesen bebarátnőzök majd egy korombelivel és ő is. Vettem két üveg vodkát + narancsot. Gyalog mentünk és a lányomnak az úton elpoharaztam egy üveggel és abszolút csak annyi volt csak hogy beindult a mosoly az arcán és szelfiztünk. A másik üveg felét is ő itta meg, én nem bírtam (már) annyira. :-D Egyébként nem iszunk rendszeresen, csak a buli kedvéért.
9/9 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy a 3.-at megittam és elkezdtem inni a 4.-et, de hogy azzal mi lett, és hogy csúszott le további kettő, arról semmilyen emlékem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!