Ti voltatok már ilyen halálközeli állapotban öngyilkosság miatt?
én inkább félelmet éreztem, félelem az
ismeretlenségtől hogy hova kerülök,
hova kerül a testem, nem tudtam
felfogni mi lesz ezután. Nem tudtam
felfogni mit jelent az hogy nem létezem. Ti mit éreztetek?
Én nem próbáltam meg semmi hasonlót viszont sokáig érdekelt a téma ezért végeztem egy kis 'kutatást'
A lifenetwork csatornán ment egy dokumentum sorozat visszatérés a halálból címmel.
A 15 részből kettőben volt szó arról hogy olyanok tértek vissza akik öngyilkosságot kíséreltek meg.
Ők nem felfelé a többiek által elmondott 'fényes alagút' és boldogság felé mentek hanem lefelé nagy sötétségbe ahol sötét lelkek és démonok várták őket. Azt mondták hogy olyan irgalmatlan bűz volt ott hogy ilyet földi életük során sosem tapasztaltak és az egyik azt mondta hogy a lelke 7 részre szakadt és mindegyik más borzalmakat élt át. Egyértelműen a 'pokol' kifejezést használták arra amit megtapasztaltak és az egyikük meg is tért vagyis további földi élete során istenhívő lett és más bajba jutott embereken segít.
Akinek eszébe jut megkérdőjelezni a dolgot annak ajánlom megnézésre mind a 15 részt.
Ezen kívül egy könyvben azt írták az öngyilkosságról hogy pont az ellenkezőjét éred el vele vagyis mivel a lélek világában nincs idő ezért nem tud elmúlni a lelki fájdalom vagyis pont hogy bele betonozod magad abba az állapotba amit eredetileg el akartál kerülni.
Helyedben nem kísérleteznék semmi ilyesmivel.
És nem mondhatod hogy nem szóltam.
Már két ember is volt akinek szóltam hogy fejezze be amit csinál. Nem hagyták abba és meghaltak. Persze ők nem akartak meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!