Utálok élni, de meghalni se akarok, mit tegyek?
Undorodom ettől az életnek nevezett őrülettől, minden életkedvem elveszi, hogy bizonyos csoportok már rég megtervezték a kiirtásunkat!
Tudom, hogy ez a világ csak egyre rosszabb lesz, de képtelen vagyok végezni magammal (egyrészt azért, mert félek, hogy ugyanide visszakerülök, csak másik testben...)
Ezt már nem akarom, nem akarok létezni többé, semmilyen formában... :(
3: Ja, ha ez sikerül... Akárhogy is ez nem lesz, mivel én személy szerint mint "Kovács Jóska" - (mondjuk) - nem tudok ez ellen tenni semmit nem érdekel. Bízom benne, hogy az emberiségnek megjön az esze ahogy szorul a nyaka körül a hurok.
Bár ezek az összeesküvés elméletek túl vannak variálva, van olyan összeesküvés elmélet amely megállja a helyét, de van amik minden sz**ba bele akarnak látni egy kis illuminatit pl: [link]
Volt ennél durvább is csak azt nem találom, ti is ugyanolyan ge*ik vagytok mint a többi keresztényellenes f***kalap, csak a provokáció a célja a legtöbb ilyen oldalnak, hogy ne legünk képesek összefogni, csak ezt az i*ióta nem veszi észre, hosszabban is tudnék erről írni, de nem akarok
3# jesszus, mi van veled?
Felejtsd el ezeket a butaságokat!
Élvezd életed minden percét, a kv illatát, azt hogy süt a nap, sportolj! Sétálj
Mindjárt jó lesz élni.
A kedves kérdésfeltevő társává szegődött egy jókora depresszió és most kettecskén kuporognak a padlón.
Javaslom hogy tedd fel magadnak e kérdést. Mikor éheztél úgy igazából vagy mikor fáztál úgy hogy azt hitted meg fogsz fagyni? Önmagadat siratni szüntelen az nem nagy tudomány. Rákényszerültél e valaha hogy el menj a teljesítőképességed határáig?
Menj ki az útra és nézd azt az útszéli "hitvány" gyomot amit naponta megtaposnak és mégis újfent kinő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!