Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálok élni, de meghalni se...

Utálok élni, de meghalni se akarok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Undorodom ettől az életnek nevezett őrülettől, minden életkedvem elveszi, hogy bizonyos csoportok már rég megtervezték a kiirtásunkat!

Tudom, hogy ez a világ csak egyre rosszabb lesz, de képtelen vagyok végezni magammal (egyrészt azért, mert félek, hogy ugyanide visszakerülök, csak másik testben...)

Ezt már nem akarom, nem akarok létezni többé, semmilyen formában... :(

2014. nov. 9. 08:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hallottam már erről, de én nem hiszem, hogy ez igaz lenne. Szerintem ne akarj annyira meghalni. Az életnek valóban nincs értelme, mert azt neked kell megkeresni. :)

Miért halnál meg? Azzal szomorúságot okoznál a családodnak, barátaidnak, esetleg a barátnődnek/pasidnak.

Remélem segítettem :)

2014. nov. 9. 17:53
 12/24 A kérdező kommentje:

nem hinni kell hogy létezik-e, hanem látni/tapasztalni hogy létezik

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=HZU7WXUsSm0

2014. nov. 9. 18:27
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos en is ezzel a problemaval kuzdok. Nem szeretek elni, de meghalni sem akarok. Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni...

Egyebkent amirol beszelsz, az nem butasag, s nem is osszeeskuves elmelet, inkabb osszeeskuves gyakorlatnak neveznem. Ertem ezalatt a HAARP, Illuminatii, egyeb dolgokat. Ez nem vicc...

2014. nov. 9. 19:46
 14/24 A kérdező kommentje:
undorító ez a világ, az ember szenvedjen minél többet, fizessen minél többet aztán meg dögöljön meg és higgye el, hogy mindez a saját érdekében történik...
2014. nov. 10. 08:25
 15/24 anonim ***** válasza:
Talán segíthet az Ifjúsági Lelki Elsősegély. A 137-00 ingyenes számon eléred Telekom vagy T-mobile hálózatból hétfőtől szombatig 9-21 óra között. Fülkéből is eléred.
2014. nov. 10. 11:37
 16/24 nie001 válasza:

Úgy olvastam még tavaly, hogy 2014-ben a HAARP-ot le fogják állítani pénzhiány miatt, azután meg a bankok mennek csődbe, az illuminatiról pedig kiderül , hogy szintén a róluk szóló blogokat olvassák :)

Tehát van remény ...

2014. nov. 10. 14:54
 17/24 A kérdező kommentje:

#16: én pont az ellenkezőjét tapaszatalom ennek, a chemtrail gépek egyre alacsonyabban szállnak(és sajnos fejlődik a technológiájuk, ma láttam néhány chemtrail gépet, ugyan még mindig hosszú csík marad utánuk, de 1 percen belül teljesen eloszlott... lassan elérik azt a szintet, hogy meg se lehet majd különbözetni a chemtrailt a kondenzcsíktól :( )

+lehet hogy kezdek paranoiás lenni, de szerintem nem állok messze az igazságtól (ezeket is már akaratlanul veszem szinte észre: az autókon a logók és a hűtőmaszk együtt nagyon hasonlít a szabadkőműves szárnyas napkorong szimbólumra...)

2014. nov. 10. 18:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha a fidesz marad kormányon biztos,hogy egyre több ilyen ember lesz,sajnos.....
2014. nov. 10. 20:53
 19/24 A kérdező kommentje:

Brandoneee20: a fidesz még mindig jobb valamivel mint a Gyurcány, Bajnai, stb... banda.

pl. Bajnai havi 50millió ft-ot kap az USA-ból, hogy tönkretegye az országot, hogy ezáltal 100%-ban a pénzuralmi elit döntésének legyünk alárendelve! (ezt nem én találtam ki!)

2014. nov. 11. 07:28
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Hol olvastad ezt,a kurucinfón?

Agyhalott...

Orbán szerint Azerbajdzsán a minta.

Hlye narancsagyú.

2014. nov. 11. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!