Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cataflamra bevehetek Frontint?...

Cataflamra bevehetek Frontint? Nem meghalni akarok, csak túlélni a fájdalmat.

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Olvasd el a betegtájékoztatót, hogy egyik a másik üti egy egymást.

Amúgy gondolom van olyan, aki különböző pszichés betegségre Frontint szed, aztán lesz egy erősebb gyulladása és felírnak neki Cataflam-ot.

De a Frontin nem csillapít fájdalmat, szóval ha fáj, akkor azzal nem segítesz magadon!

Gondolom valamilyen gyulladásod van, arra meg majd fog hatni a Cataflam és jobban leszel.

Nem kell mindjárt haldokolni, csak mert fáj valami!

Ha tudnád, hogy nekem mennyi minden fájt az életemben, sokszor ügyeletre kerültem, műtöttek is, sokszor azt hittem, hogy én sem élem túl, mégsem nyugtatóztam mellett magamat, pedig még pánikbeteg is voltam, de arra sem szedtem gyógyszert, csak szakemberhez jártam terápiára és láss csodát, meggyógyultam!

2014. szept. 16. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Na, akkor még egyszer az első mondatot, nézd meg, hogy egyik a másikat üti-e.:)
2014. szept. 16. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívj fel egy gyógyszertárat és kérdezd meg.
2014. szept. 16. 12:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál! :)

Én két éve folyamatosan beteg vagyok, bírom a fájdalmat, hozzászoktam.

Pár órával ezelőtt műtöttek, levették a körmömet. Vettem be cataflamot, de nem hat. Ha el tudnék aludni (ehhez kellene a frontin) akkor talán nem érezném a fájdalmat.

Vagy mi van ha több cataflamot veszek be? Oké, betegtájékoztató..De mégis, mi lenne ha bevennék még egyet?

2014. szept. 16. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as válaszoló vagyok:

A nővéremet egyszer bölcsesség fog miatt műtötték. Neki az orvos cataflam + xanax kombót javasolt.

Aludt tőle egész nap.

Nem tudom, hogy a Frontinnak mennyire más összetevői vannak, egy gyors telefon bármelyik gyógyszertárba, és segítenek!

2014. szept. 16. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
két cataflamtól még semmi bajod nem lesz bármivel szeded együtt
2014. szept. 16. 12:27
 7/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2014. szept. 16. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Én szedem a frontint alapból szorongásra,és mikorbegyulladt a fogam szedtem mellé cataflamot is, nem lett tőle bajom.
2014. szept. 16. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet,hoyg egy picit későn írom, de: az 50es catábólnapi 3-4 a max, annyitól tuti nem lesz semmi, az 1es frontinból a nagyon max 4-5 db, attól sem halsz meg, csak egy kicsit 'lebegsz' :DD
2014. szept. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!