23/30 anonim válasza:
Ki az a hülye aki mindenkit lepontoz?
26/30 Csataló02 válasza:
Attól függ milyen alkalom van. De egy whisky kólára mindig kell hogy legyen alkalom. :) A rosét is szeretem. Kellemes nyari estéken a teraszon elszopogatni, miközben bámulod a naplementét. És szívod magadba a friss trágyaszagú falusi levegőt. :) Szinte mindet megiszok egyébként, de az unikum nem pajtásom. Se a sör. A likőröket se szeretem. Ezekről mindig nagyanyám pancsolt, ételfestékkel színezett likőrjei jutnak az eszembe. A puncsos az maga volt a mennyorszag. Még a szemem is összeragadt tőle. :) Nagyapám borai viszont finomak voltak. Már amennyire emlekszem, mert jó régen volt hogy utoljára ittam. De gyerekként csakis must járt, bor az csak elvétve, ami a pohár alján a faternak megmaradt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!