A magyar "kultúra" szerint miért számít b*zusinak ha valaki nem szereti az alkoholos italokat?
A kijelentésed minden alapot nélkülöz. Esetleg bugris körökben lehet ez a férfiasság fokmérője.
Édesapám életében soha nem ivott, legfeljebb szilveszterkor 2 korty pezsgőt, mégsem tartotta senki melegnek.
Nyilván prolikkal vagy körülvéve, akiknek szalonnazabálás és vedelés a szórakozás netovábbja.
Sajnos én is ilyen közegben nevelkedtem. A hideg ráz ki, ha visszagondolok a sok részeg bunkóra, ahogy apámék születésnapi meg mindenféle bulijain dülöngéltek meg dajdajoztak. A legrosszabbak a disznóvágások voltak, ahová folyton elrángattak. Sem a döglött állat beleiben nem akartam tapicskolni, sem a vörös képű alkoholistákkal szeszelni.
Ma már szerencsére nincs családom, és nem is vagyok kíváncsi az ilyesmire. Nem is élek Magyarországon. Néha sajnos visszatévedek, de már a reptéri buszon elfog a depresszió. Az egész országot fel kellett volna számolni a picsába Trianonnál, csak sajnos akkor meg Románia vagy Szlovákia lenne az egész, és az sem jobb.
A magyar többség személyiségzavaros, kezeletlen pszichátriai beteg, alkoholista, szorong. A szorongást alkohollal próbálja kissé oldani. Így, ha elutasítod az alkoholt, vagy az a válasz, hogy "tán beteg vagy?" vagy "ne legyél ilyen, csak a b*zik nem isznak". Nincs bennük az elfogadás, hogy egyszerűen neked nincs rá szükséged. Külsőleg mindent kontrollálni akarnak.
Vannak kivételek persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!