Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szűnnek meg a falusi...

Miért szűnnek meg a falusi kocsmák? Az alkoholfogyasztás inkább még nőtt is. Az emberek otthon isznak inkább?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 19:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#15 kiegészítése:

Huszonéves nő vagyok, és dumcsizás alatt azt értettem, hogy magát nagy Casanovának képzelő bácsik rám cuppannak és nem lehet őket levakarni.

De a pultosokkal sincs miről beszélnem. Mármint oké, beszélhetünk arról amit konkrétan iszom, de itt megáll a közös érdeklődés.

2022. dec. 31. 13:37
 22/34 NTBS ***** válasza:
92%
Az emberek egyre inkább bezárkóznak illetve "elitebb helyen" isznak.
2023. jan. 2. 09:19
 23/34 anonim válasza:
77%

Èn üdvözlöm az ötletet, hogy szűnjön meg. Az uram is egész nap ott volt, és olyan részegen jött haza mindig, hogy a Riskának is

kezét csókolomot köszönt.

Üdvözlettel:Teri néni

2023. jan. 2. 09:25
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
tőlünk volt olyan az előző generációkban akit a neje tolt haza talicskán :D
2023. jan. 2. 09:26
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek a társaság miatt is járnak kocsmába! Megvan egy baráti kör és van miről beszélni...Pletykálni mint az asszonyok! Aki meg berúgni ment az azért ment hogy ne otthon legyen csatak részeg mert az asszony agyon üti! De van aki egy sör mellett el beszélget 2-3 órát! De valóban olcsóbban kijön ha otthon megissza azt a 2-3 sörét és kész! Lehet egymagába de nem baszik be...Mert a kocsmába ugye visz a hangulat és azt veszi észre az ember hogy nem tudja hol van...
2023. jan. 2. 09:30
 26/34 anonim ***** válasza:
91%
én olyat is láttam idősebb Úr olyat csinált bejött, megivott egy felest és ment ki, nem beszélgetett. majd kb. fél-1 óra múlva ez ugyanígy megismétlődött. lehet otthon nem nézték jó szemmel azért intézte kocsmában
2023. jan. 2. 09:43
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg olyat hogy csak a teraszra ült ki és hozott magával bort gondolom házi ami sörösüvegbe volt töltve...:D Csak a társaság miatt ült kinn! De helybe alig vett valamit!
2023. jan. 2. 09:50
 28/34 anonim válasza:
88%
Aruljanak kavet, fornettit, sutit pl
2023. jan. 2. 14:54
 29/34 anonim ***** válasza:
88%
Tobb labon kene allniuk
2023. jan. 2. 18:43
 30/34 anonim válasza:
100%
Azért mert a fröccsösök nem termelik ki a hasznot
2023. jan. 2. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!