Az alkoholfogyasztása milyen örömet tud okozni az ember számára?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 09:50
2/15 anonim válasza:
Rám jó hatással van a sör, meg a vörös bor cola-val, engem lenyugtat. Én amúgy is idegbeteg vagyok gyakran beidegesedek apróságokon is és mentálisan sem vagyok jól, ezért gyógyszereket is szedek és mellé iszok is, hogy megnyugodjak, jól érezzem magamat.
3/15 anonim válasza:
Egyszerűen csak szeretem. Meg ugye feledteti a problémákat egy kis időre.
4/15 anonim válasza:
Számomra semmilyet, mivel szerintem borzasztóan rossz az íze!
6/15 anonim válasza:
A pálinka szerelmet okoz, mint ahogy a nóta írja:
"pálinka szerelmem légy az enyém" :)
7/15 anonim válasza:
Aki még csak inni se iszik... Az minek él?
8/15 anonim válasza:
7: iszok én, csak nem alkoholt! :)
És ne az alkoholizálás tartson már valakit életben !!
Az már régen rossz és elszomorító, ha valakinek más öröme sincs, ami éltetné, mint az alkoholivás.
9/15 mindentudó99 válasza:
#4 -8 Értem én hogy nem szeretitek nincs is ezzel baj de akkor rejtély mit kerestek ebben a témakörben. Egyébként ellazít kell néha. Ma 8 sört ittam meg favágás közben. Még csak meg sem ártott. 15 napos szabadságom töltöm. Ilyenkor belefé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!