Az baj ha nem iszok?
Semmi gond nincs azzal , ha nem iszol alkoholt. Elvileg az alkohol kis(!) mennyiségben, ahogy írtad is felold, ellazít, vannak jótékony hatásai.
De nem feltétlen mindenkire ugyanazzal a hatással van. Ha te nem érzed jól magad tőle, az nem azt jelenti, hogy szégyenlened kellene, vagy bárkinek is magyarázkodni. Nem esik jól a szervezetenek ,ennyi.
Azért ne állj be a sorba ami neked nem esik jól. Ismerősök, barátok, ha ők fogyasztanak alkoholt, majd elfogadják , hogy te nem. Más szavára meg nem kell adni.
#2-es vagyok. Hozzátenném, hogy én bár szoktam inni, de csak mértékkel, és nem is rendszeresen! Egy kis spicces állapot néha jólesik, de több nem! És én nem szólok bele senki döntésébe, illetve ha pár kínálgatás után is nemet mond valaki, nem erőltetem! Jól mondják, nem a szokáson kell változtatni, hanem az ilyen “barátot” lecserélni!
Egyvalaki pontozott csak le, egy 69%-os, na tipikusan az az alkesz példa, mint aki miatt a kérdés is ki lett írva! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!