Ausztriábanban vagyok (Steyr) szeretnék a barátaimnak pár sört vinni, viszont én egyáltalán nem szeretem / nem iszok. Milyen sört ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Akár sparban veszerezheto is megfelel ha az jó :D
De bármire vevő vagyok
Köszi ha segítetek
2022. júl. 30. 17:16
1/9 anonim válasza:
Ami osztrák:Scwehater,Wieselburger,Gösser,Puntigamer,Stiegl
De biztos van még pár ezekkel nem lesz mellé nagyjából egy minőség.
A Stiegl talán jobb picit
2/9 anonim válasza:
Osztrák sörből nekem a két kedvencem a Gösser és a Zipfer, illetve amiket még ismerek: Steffl, Ottakringer, Pittinger.
De ezek amúgy itthon is vannak, utóbbi 2 persze ritkaság, így nehezebb találni, a Steffl meg szinte alsópolcos, így nem lenne a legjobb választás!
3/9 anonim válasza:
Heineken a legjobb bárki bármit mond, ha bolti sörről van szó. Esetleges 2% citromos, azzal sem lehet mellényúlbi, mint üdítő.
4/9 anonim válasza:
“Heineken a legjobb bárki bármit mond” - Neked biztos, de ez ízlés dolga, amúgy meg a Heineken holland, nem osztrák!
6/9 anonim válasza:
Azt, hogy a kérdező Ausztriában van, tehát releváns, hogy eredeti osztrák söröket akar vinni kóstolóba, nem?
7/9 anonim válasza:
Nem írta, hogy osztrák sört szeretne vinni. De ha ez a kérdés, akkor vásároljon egyet-egyet mindegyik márkából, azzal nem lőhet mellé...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! :D
Ha már külföldön vagyok, olyan sört vinnék mindenképpen ami nincs az otthoni polcokon
Viszek több fajtát, aztán biztosan lesz olyan ami bejön nekik 😄
2022. aug. 1. 17:31
9/9 grafno válasza:
Nézd meg a hirter-t(üveges), zwettler, eredeti kaiser( nem a gagyi magyar) edelweiss( hefetrüb, igazi bomba, egyik legjobb, több íz is van), a dunkelt meg a gmischtet(kevert, fele barna fele világos) nem a legjobb, schloss eggenberg elmegy, stiegl nagyon jó, zipfer is, gösser is jó ha akciós, most volt 0.54cent(amúgy 1.30 kabe).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!