Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ausztriábanban vagyok (Steyr)...

Ausztriábanban vagyok (Steyr) szeretnék a barátaimnak pár sört vinni, viszont én egyáltalán nem szeretem / nem iszok. Milyen sört ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Akár sparban veszerezheto is megfelel ha az jó :D

De bármire vevő vagyok

Köszi ha segítetek

2022. júl. 30. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Ami osztrák:Scwehater,Wieselburger,Gösser,Puntigamer,Stiegl

De biztos van még pár ezekkel nem lesz mellé nagyjából egy minőség.

A Stiegl talán jobb picit

2022. júl. 30. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Osztrák sörből nekem a két kedvencem a Gösser és a Zipfer, illetve amiket még ismerek: Steffl, Ottakringer, Pittinger.

De ezek amúgy itthon is vannak, utóbbi 2 persze ritkaság, így nehezebb találni, a Steffl meg szinte alsópolcos, így nem lenne a legjobb választás!

2022. júl. 30. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Heineken a legjobb bárki bármit mond, ha bolti sörről van szó. Esetleges 2% citromos, azzal sem lehet mellényúlbi, mint üdítő.
2022. júl. 31. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
“Heineken a legjobb bárki bármit mond” - Neked biztos, de ez ízlés dolga, amúgy meg a Heineken holland, nem osztrák!
2022. júl. 31. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
És ez mit befolyásol?
2022. júl. 31. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Azt, hogy a kérdező Ausztriában van, tehát releváns, hogy eredeti osztrák söröket akar vinni kóstolóba, nem?
2022. júl. 31. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem írta, hogy osztrák sört szeretne vinni. De ha ez a kérdés, akkor vásároljon egyet-egyet mindegyik márkából, azzal nem lőhet mellé...
2022. júl. 31. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a segítséget! :D

Ha már külföldön vagyok, olyan sört vinnék mindenképpen ami nincs az otthoni polcokon

Viszek több fajtát, aztán biztosan lesz olyan ami bejön nekik 😄

2022. aug. 1. 17:31
 9/9 grafno ***** válasza:
58%
Nézd meg a hirter-t(üveges), zwettler, eredeti kaiser( nem a gagyi magyar) edelweiss( hefetrüb, igazi bomba, egyik legjobb, több íz is van), a dunkelt meg a gmischtet(kevert, fele barna fele világos) nem a legjobb, schloss eggenberg elmegy, stiegl nagyon jó, zipfer is, gösser is jó ha akciós, most volt 0.54cent(amúgy 1.30 kabe).
2022. aug. 1. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!