Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem fogadják el a...

Miért nem fogadják el a szüleim, hogy néha iszok?

Figyelt kérdés

Nagykorú vagyok már és néha jól esne inni valami alkohol tartalmút de a szüleim sose nézik jó szemmel. Amint valami kicsit töményebbet iszok ami általában a whiskyben merül ki azonnal jön a beszólogatás, hogy "az igen" meg, hogy "tiszta alkoholista" meg hasonlók pedig nagyon ritkán iszok főleg ilyen töményet. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy tiszta megalázó meg főleg úgy, hogy ha mások hallják mert Ők meg lehet azt hiszik, hogy tényleg alkoholista vagyok. Már említettem Nekik, hogy ez nekem nem esik túl jól de Ők továbbra is mindig mondják.

Én szülőként pont, hogy örülnék, hogy a gyerekem nem a tudtomon kívül szokott inni meg berúgni bár én még nem is rúgtam be igazán soha.

A Ti szüleitek is így reagálnak ha valami erősebbet isztok?

2022. aug. 6. 15:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a borzasztó megfogalmazásért csak nem olvastam vissza amit írok.
2022. aug. 6. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell velük beszélni erről tuti nem. Ha szemellenző van rajtuk úgy se fognak mást látni
2022. aug. 6. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem számolok be róla, mert senkinek semmi köze hozzá.
2022. aug. 6. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne igyál akkor, amikor velük vagy.
2022. aug. 6. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit jelent neked a neha, de hidd el, szulokent rohadtul nem orulnel neki, ha a gyereked otthon csak ugy tomenyezne, mert nincs jobb dolga...:D

Nem kell otthon inni, ami meg hazon kivul tortenik, arrol meg nem kell beszamolni.

2022. aug. 6. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:

házon kívül történik, a szüleim társaságában (amikor nem velük vagyok MÁR nem mondom nekik), nyáron havonta egyszer-kétszer.

engem biztos nem zavarna ha gyerekem ezt csinálná, sőt

2022. aug. 6. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne a szuleiddel igyal azt kesz 🤷 ha meg mar nagykoru vagy akkor a te dolgod.. persze ha otthon laksz es ezzel zavarod oket az mas
2022. aug. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!