Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Páromat nem fogadják el...

Páromat nem fogadják el szüleim ? Lehet bármit tenni?

Figyelt kérdés

6 éve együtt élünk,2 éve házasságban.

Jól megvagyunk.Rendes,dolgos,káros szenvedélyektől mentes a párom

A szüleim mégsem kedvelik, régebben csak enyhén célozgazttak, nekem ppróbálták mondani, hogy kb semmi nem tetszik nekik, de pár hónapja össze is vesztek vele.Azóta csak én járok hozzájuk stb

Bánt, hogy így az alakult a dolog, lehet ezen változtatni vagy hagyjam a fenébe,kár erőltetni?

2022. jan. 9. 01:31
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
29%
Kitalálom roma származású?
2022. jan. 9. 01:43
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Csak a lényeg maradt ki, hogy mégis miért nem ekdvelik?
2022. jan. 9. 01:44
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Igen, jó lenne tudni, hogy megindokolták-e miért nem kedvelik. Én is a származásra tippelek egyébként.
2022. jan. 9. 02:06
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem roma származású.

Én sem

Nem tudni miért nem kedvelik,rákérdeztem, de korrekt válasz nem jött.Általánosságban szerintük én nem vagyok boldog mellette, nem jár eléggé a kedvemben stb. Ez nincs így, boldog vagyok vele, harmonikus kapcsolatban élünk

2022. jan. 9. 02:06
 5/21 A kérdező kommentje:

Normális, értelmiségi családból származik

Inkább még azt tenném hozzá, hogy a szüleim maguknak való emberek. A saját családtagjaikkal is inkább rosszban vannakk,mint jóban , barátaik sincsenek igazán

2022. jan. 9. 02:09
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Én ezt egyáltalán nem értem. A párunkat választjuk, nem a családját. Ki a francot érdekel a családja? Menj egyedül látogatóba, azt a pár órát kibírjátok a férjeddel egymás nélkül. Sosem erőltetném egymásra a szüleimet meg a férjemet, ha nem kedvelnék egymást. És én sem vagyok hajlandó olyan rokonokat látogatni, akiket nem csípek.
2022. jan. 9. 02:12
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
neked kell hogy tetszen nem nekik
2022. jan. 9. 02:13
 8/21 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, hogy talán nekik senki nem lenne elég jó hozzám .. És nem is konkrétan a párommal van gondjuk

Szinte minden egyéb más emberi kapcsolukban is a problémákat keresik.

2022. jan. 9. 02:13
 9/21 A kérdező kommentje:

6os,anyósomékkal nincs gond, kedves emberek

A szüleim szeretnek ,,kavarni,,

Én sem erőltetem, csak annyira szomorú, hogy ilyen kapcsolatok uralkodnak a családban.. És bánt, hogy nem fogadják el

2022. jan. 9. 02:15
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor engedd el ezt így. Rájuk erőltetni nem érdemes és ha a prod felé ki is mutatják az utálatukat akkor ez a kapcsolatot is megmérgezi idővel. Redukáld a találkozásaikat amennyire csak lehet.
2022. jan. 9. 02:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!