Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Páromat nem fogadják el...

Páromat nem fogadják el szüleim ? Lehet bármit tenni?

Figyelt kérdés

6 éve együtt élünk,2 éve házasságban.

Jól megvagyunk.Rendes,dolgos,káros szenvedélyektől mentes a párom

A szüleim mégsem kedvelik, régebben csak enyhén célozgazttak, nekem ppróbálták mondani, hogy kb semmi nem tetszik nekik, de pár hónapja össze is vesztek vele.Azóta csak én járok hozzájuk stb

Bánt, hogy így az alakult a dolog, lehet ezen változtatni vagy hagyjam a fenébe,kár erőltetni?

2022. jan. 9. 01:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Kiafaszt érdekli h mit gondolnak a szüleid a te párkapcsolatodrol. Neked kell szeretni nem nekik
2022. jan. 9. 03:20
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Úgyse tudsz ezen változtatni, nyugodj bele.
2022. jan. 9. 05:14
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sem változtathatsz rajta, de én mondjuk letorkolnék minden olyan megnyilvánulást, ahol a párom ellen próbálnak célozgatni. Majd jelzem, ha probléma van, ne idegesítsenek ilyesmivel.
2022. jan. 9. 06:18
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
A szüleimnél is ez volt, az anyámat nem szimpatizálta az apám családja.
2022. jan. 9. 06:24
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

A saját családtagjaikkal is inkább rosszban vannakk,mint jóban , barátaik sincsenek igazán - nem is értem, miért utálja őket mindenki :D

Nem kell odavinni a párodat.

2022. jan. 9. 06:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha 6 éve ez van, nem fog változni.Te mész, ő nem.Nem kötelező együtt menni a szülőkhöz.
2022. jan. 9. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A mérgező szüleimet hanyagolnám a helyedben amennyire csak lehet, nyílván ők nem fognak már jelentős mértékben változni. Az én anyám is pont ilyen volt, mindenkivel össze volt veszve, mindenki hülye volt kivéve ő maga. Mindig neki volt igaza és minden ő csinált csak jól. Felnőtt koromban nem foglalkoztam vele mert elrontotta a napomat amikor csak láttam.
2022. jan. 9. 08:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, nem kell erőltetni. Különben sem kötelező mindenkit szeretni.
2022. jan. 9. 09:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező van ez az embertípus, amelyiket én úgy nevezek, hogy "magánál különbet nem ismer". Ilyenek lehetnek a szüleid is, méghozzá elég szélsőséges mértékben.

Az egyik lehetőség, amit ti követtek, hogy férjed egyáltalán nem tartja velük a kapcsolatot, ill. gondolom te is ritkábban mész hozzájuk.

A másik, ha nagyon erőteljes egyéniség vagy, hogy a szüleidet minden negatív megnyilvánulásuk után úgy kiosztod, hogy köpni-nyelni nem tudnak. És utána - akármit is gondolnak rólad - a jelenlétedben semmi rosszat nem mernek mondani a párodról, mert tudják, hogy azonnal leordítanád a hajukat.

Ahogy látom, a te lelki alkatodhoz az első megoldás passzol, amit alkalmaztok is.

2022. jan. 9. 21:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Te még a jobbik kategóriába estél ! :D

Vannak olyan párok, ahol még látni sem akarják a gyermekük feleségét.

Anyám is ilyen volt !

Az apám családja és az anyám látni sem akarták egymást.

Gondolom anyám ellenszenvből/viszonzásból döntött úgy hogy akkor őtet sem érdekli...

2022. jan. 9. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!