Van olyan ember, aki belekostolt egy Német vagy egy Cseh sörbe és még mindig a magyar lőre sörök a kedvencei?
Figyelt kérdés
Egy Krušovice, egy Brezňak vagy egy Augustiner sokkal jobb mint egy borsodi vagy egy soproni.2022. dec. 3. 21:59
1/19 anonim válasza:
Persze. Ez ízlés kérdése, abban meg hatalmas eltérések lehetnek.
3/19 MolotovPunk válasza:
Magyar sörök között én a Dreher Goldot kifejezetten szeretem, azonban a cseh és német sörök többsége jobb a többi magyar sörnél, legalábbis a soproni meg borsodinál biztosan jobbak.
4/19 anonim válasza:
Nem próbáltam még Német vagy Cseh nevű söröket. Hol lehet ilyent kapni?
Egyébként a te véleményed nem az enyém. Te idd azokat, én meg ezeket fogyasztom.
5/19 anonim válasza:
Persze!!! Borsodi Bivaly über alles!!!!!!
6/19 anonim válasza:
Nem tudom a választ a kérdésedre, mert még mindig kevésnek érzem magam ahhoz, hogy bele merjek kóstolni egy varázslatos és kifinomult ízvilágú német vagy cseh sörbe. Úgyhogy a magyar lőrét iszom, de még inkább koccintós bort.
Béla, 52, alkoholista
7/19 anonim válasza:
A Krušovice,Pilsner Urquell jobb mint mondjuk a Szalon vagy a Dreher..DE drágább is.
8/19 anonim válasza:
Ha szégyen ha nem, nekem továbbra is a Kőbányai a kedvencem, pedig kóstoltam már jópár import sört is.
9/19 anonim válasza:
Nyáron iszom néha sört. A Kozelt részesítem előnybe, ha megtehetem.
10/19 anonim válasza:
A Pilsner Urquell annyival jobb,int bármely másik átlag kocsmában is hozzáférhető sör, hogy gyakorlatilag csak azt iszom, amikor nem éppen valami meggyes-csecsemőkönnyes DIPA-t választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!