Meddig lehet iszogatni este hogy másnap reggel 4 20 körül ne mutasa ki a munkahelyi alkoholszonda?
28. vagyok. A jó isten áldjon meg, pont erről írtam! Még le sem írtad, de sejtettem, hogy targoncás vagy.
Szíved joga, hogy mikor mennyit iszol, a te életed, de ha a mai világban meg akarod tartani a munkahelyed, akkor legalább 8 órán keresztül ne igyál semmit! 4 óra édeskevés. Benne van a véredben. Simán kirúgnak. Tudod, mennyi ilyet láttam?
Gondolom, nem hat meg, de úgy érzem, le kellett írnom. Egy targoncás nekem jött (Chio), felrepedt a vádlim. Még neki állt feljebb, és voltam olyan jófej, hogy nem köptem be.
Egy hét múlva már nem dolgozott ott, mert lebukott. Értsd meg, én csak jót akarok, mert a való életből merítem, amit írok. NEKED még jókor van.
Ja és még annyi. Aki munkába is így megy az ismerőseim közül, fele már nem él. A kínok kínja általi halál a piálás következménye.
Remélem, sikerült egy kicsit is megijesztenem, mert baromira nem vicces. Voltam ilyen helyzetben.
A nem vagyok alkoholista nem iszom sokat csak max heti 2*…
Na én nem vagyok alkoholista, nem iszom sokat, csak kb évi kétszer.
22, itt mindenkit alkesznak nevez egy réteg, mindegy mennyit iszik...
29es vagyok és pacsi, szintén targoncás 😊
2. HSZ
"Ha szondan atjutok akor már kibírom."
.....
És most fojtatom ami félbe maradt 😀
5 nap után már lehet inni nem ? Az nem alkoholizmus .nekem most van hétvége szombatig .
Persze aludni azt sose lehet mert reggel 7 re jön gyerkőcöm most én vigyázok rá még az anyja dolgozik mert beteg és nem mehet oviba .
Ha alvás luxus akor legalább igyunk.
Azért isznak sokan az országban mert sza.r az életünk nehéz a munka vagy a családi let. ha nem iszakolnanak akor drogoznanak vagy valami más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!