Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig lehet iszogatni este...

Meddig lehet iszogatni este hogy másnap reggel 4 20 körül ne mutasa ki a munkahelyi alkoholszonda?

Figyelt kérdés
Belefer 11 vagy éjfél?

2022. dec. 2. 21:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%

28. vagyok. A jó isten áldjon meg, pont erről írtam! Még le sem írtad, de sejtettem, hogy targoncás vagy.

Szíved joga, hogy mikor mennyit iszol, a te életed, de ha a mai világban meg akarod tartani a munkahelyed, akkor legalább 8 órán keresztül ne igyál semmit! 4 óra édeskevés. Benne van a véredben. Simán kirúgnak. Tudod, mennyi ilyet láttam?

Gondolom, nem hat meg, de úgy érzem, le kellett írnom. Egy targoncás nekem jött (Chio), felrepedt a vádlim. Még neki állt feljebb, és voltam olyan jófej, hogy nem köptem be.

Egy hét múlva már nem dolgozott ott, mert lebukott. Értsd meg, én csak jót akarok, mert a való életből merítem, amit írok. NEKED még jókor van.

2022. dec. 3. 15:21
 32/39 anonim ***** válasza:
82%

Ja és még annyi. Aki munkába is így megy az ismerőseim közül, fele már nem él. A kínok kínja általi halál a piálás következménye.

Remélem, sikerült egy kicsit is megijesztenem, mert baromira nem vicces. Voltam ilyen helyzetben.

2022. dec. 3. 15:25
 33/39 anonim ***** válasza:
42%

A nem vagyok alkoholista nem iszom sokat csak max heti 2*…

Na én nem vagyok alkoholista, nem iszom sokat, csak kb évi kétszer.

2022. dec. 3. 17:42
 34/39 anonim ***** válasza:
61%

22, itt mindenkit alkesznak nevez egy réteg, mindegy mennyit iszik...

29es vagyok és pacsi, szintén targoncás 😊

2022. dec. 3. 19:28
 35/39 anonim ***** válasza:
50%
Hát akinek hetente többször innia kell, az alkesz már bocsi.
2022. dec. 3. 20:23
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem irta, hogy kell, csak azt, hogy szokott...
2022. dec. 3. 21:08
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

2. HSZ

"Ha szondan atjutok akor már kibírom."

.....

2022. dec. 3. 21:38
 38/39 anonim ***** válasza:
48%
Szóval kell neki a pia, szonda után kibírja a műszakot
2022. dec. 3. 21:39
 39/39 A kérdező kommentje:

És most fojtatom ami félbe maradt 😀

5 nap után már lehet inni nem ? Az nem alkoholizmus .nekem most van hétvége szombatig .

Persze aludni azt sose lehet mert reggel 7 re jön gyerkőcöm most én vigyázok rá még az anyja dolgozik mert beteg és nem mehet oviba .

Ha alvás luxus akor legalább igyunk.

Azért isznak sokan az országban mert sza.r az életünk nehéz a munka vagy a családi let. ha nem iszakolnanak akor drogoznanak vagy valami más.

2022. dec. 7. 21:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!