Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig lehet iszogatni este...

Meddig lehet iszogatni este hogy másnap reggel 4 20 körül ne mutasa ki a munkahelyi alkoholszonda?

Figyelt kérdés
Belefer 11 vagy éjfél?

2022. dec. 2. 21:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon gyorsan szokjál le az alkoholról, ha nem szeretnéd hogy a jövőben komolyabb problémáid legyenek!

Valamilyen szinten, te már alkohol függő vagy, ha ilyen kérdéseken gondolkozol!

2022. dec. 3. 00:32
 22/39 anonim ***** válasza:
39%

#21 ember, állj már üresbe.

Látszik, hogy mióta itt dolgozik, kb most először volt egy ilyen estéje, amit szeretett volna szabadon, és kicsit kötetlenül tölteni. És te egyből le alkoholistázod? Szánalmas a hozzáállásod..

Attól, hogy te absztinens vagy kiskorodtól, más nem veti meg a jó bort és a sört sem.

A saját házad táján söprögess inkább. Elég baj az neki, hogy fél ötre jár robotolni szombaton is. Én speciel teljesen együtt érzek vele, és remélem a ma hajnali szonda nem fogja meggátolni semmiben. Ennyi jár, az mondjuk igaz, hogy hamarabb kezdtem volna a helyében, nem így kicentizve a dolgot.

2022. dec. 3. 03:08
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

Este 11 körül fejezted be a piázást? :D

Hát, azt fél 5-kor lazán kimutatja a szonda! :D )))

2022. dec. 3. 03:43
 24/39 A kérdező kommentje:

Siker 😀 bár nagyon féltem úgyhogy csak távolról gyengén fújtam portás not nem nagyon zavarta.

Gyomrom kicsit fel van kavarva😩

Remélem a Red Bull gyógyítja. És fel is ébreszt mert kivagyok de nagyon .

2022. dec. 3. 04:39
 25/39 A kérdező kommentje:

Amúgy nem vagyok alkoholista nem minden nap iszom csak heti mondjuk 2 szer .

De akor se olyan brutálisan sokat

Közbe zenét hallgatok úgy elvagyok.

2022. dec. 3. 04:52
 26/39 NTBS ***** válasza:
100%
Szerencséd van. Ne csinálj ilyet többet.
2022. dec. 3. 08:31
 27/39 A kérdező kommentje:

Ma már nem iszom mert fáradt leszek és korábban alszok .

Nap közben meg nemszoktam mert akor nem tudok vezetni és akor otthon kell ülni

2022. dec. 3. 08:46
 28/39 anonim ***** válasza:
75%

Még csak most olvaslak, mert felfigyeltem a sok válaszra.

Egy jótanács: Egyszer kapnak el, hiába írod, hogy laza a szondáztatás. Nem tudom, hol dolgozol, de nálunk véletlenszerűen hívtak be embereket műszakkezdéskor.

Basszus, egyszer-kétszer megúszod, de ha olyan a munkád, mást is veszélyeztetsz!

Csak szólok: Aki reggel 5-kor kezd, az este 11 után ne igyon semmit.

Manapság már olyan szondák vannak, amik akár egy mentolos rágót, vagy mentolos cukrot is kimutat.

Azonnali hatállyal rúgtak ki embereket nálunk. Ha jó a munkahelyed, akkor ne kockáztass. Este 23-tól reggel 5-ig bőven volt benned alkohol. Ennyike, amit írni akartam.

2022. dec. 3. 14:11
 29/39 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit iszol.
2022. dec. 3. 14:11
 30/39 A kérdező kommentje:

Nálunk minden belépéssnel kell fújni mindenkinek .

Mert sok az alkoholista .

Amúgy targoncavezető vagyok és be is kocsival járok ha úgy érezném hogy még nem vagyok alkalmas nem ülök kocsiba a jogsim jobban féltem mint a melóm.

Amúgy annyira nem ittam halálra magam 1 üveg bor és 2 sor meg nem üt annyira meg.

Mikor 2 üveg bort iszom az már másfél liter az már megut

Tomenyet nem szeretem mert drága és attól ha sokat iszom rosszul is vagyok .

A bor olcsó és annyira nem utt másnap de aznap berugok tőle borral a legjobb berugni .

A sorbol annyit még nem tudok inni hogy rendesen berugjak plusz 2 percenként WC re kell menni .

2022. dec. 3. 14:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!