Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig lehet iszogatni este...

Meddig lehet iszogatni este hogy másnap reggel 4 20 körül ne mutasa ki a munkahelyi alkoholszonda?

Figyelt kérdés
Belefer 11 vagy éjfél?

2022. dec. 2. 21:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
55%
Minden alkesz így kezdte. Remeg már a kezed józanon?
2022. dec. 2. 22:41
 12/39 anonim ***** válasza:
74%
Előző nap 4:20-ig
2022. dec. 2. 22:44
 13/39 A kérdező kommentje:

Mar el is fogyott hát ez van .

Csak nem mutatja ki a szonda remélem

1 üveg bor és 2 5,5 os sor csak kibirja .

Még eszek valamit aztán alszom .

Eddig még sose ittam meló előtt vajon hol a határ.

Persze vannak kollégáim akik rosszabbak én a 50 60 éves alkeszekhez kicsike vagyok

De igazából jó érzés majam még bírja akor miért ne.

Én koromban aligha gondol az ember area hogy 40 vagy 70 évet fog élni

2022. dec. 2. 22:56
 14/39 anonim ***** válasza:
76%

Pihend ki magad aztán kitartás a holnapoz. :) Igazából az a szomorú, hogy a hétvégén is dolgozol. Nem az, hogy megittál egy üveg bort és 2 sört 25 évesen..

Az itteniek meg nem veszik azt figyelembe, hogy aki egyetemre járt pl. az 5 évet végigihatott ha hétköznap, ha hétvége volt másnap. (saját tapasztalat..)

2022. dec. 2. 23:08
 15/39 anonim ***** válasza:
71%
nekem visszatartó erő volt az hogy másnap 6kor kezdtem gyári melót, amíg dolgoztam offoltam is a hétköznapokon, olyan egyértelmű volt hogy hétköznap dolgozunk, hétvégén ha van kedvünk és időnk, iszunk. bár hivatalos álláspont szerint ez is sok, de még mindig úgy érzem hogy nem keverném bele melóba, hiába léptem túl huszonév peremén
2022. dec. 2. 23:15
 16/39 anonim ***** válasza:
78%
Inkább nézz helyette valami jó filmet valamelyik Streaming-en vagy írj egy könyvet (ha kiírod magadból az is jó)
2022. dec. 2. 23:25
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
16 van akinek se pénze se ihlete :D
2022. dec. 2. 23:27
 18/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem az a kérdés, hogy meddig hanem hogy mennyit. 6 órád van még, és amit megittál annak 9-10 óra kell hogy kimenjen.
2022. dec. 2. 23:36
 19/39 A kérdező kommentje:

Nekem folyamatos szakmai van nincs olyan hogy hétvége area jut a szabadnap amire éppen jut

3 szak amúgy szóval ha ejjeles van akor nem iszom csak délutános és első reggeles után mett rlso reggelesnel nem tudok korban aludni .

2022. dec. 2. 23:36
 20/39 anonim ***** válasza:
73%

“ 16 van akinek se pénze se ihlete :D”

Pénz? Mihez a Streaminghez ? A Disney vagy a HBO Max 2.5 k , egy TELJES hónapra korlátlan, tehát nincs olyan hogy a kreditet lefogasztottad…

Amúgy piát minden nap kell venni Streaminget meg havi 1x és az nem károsítja a szervezetet és kiütve se lesz

2022. dec. 2. 23:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!