A karcolt és patinás, oxidálódott pálinkafőzőt lehet használni?
Először főztem pálinkát életemben és durván odaégettem a cefrét az aljára.
Egy 12L hazai réz pálinkafőzőt használtam.
Nem én takarítottam és nem akarok túl sok információt megosztani, akkor is ha anonim vagyok. A lényeg az hogy ecettel kicsit felöntve és műanyag kefe hátuljával lett kikaparva az odaégett cefre nagy része. Fel is volt töltve kicsit ecettel és állt benne majdnem egy napot. A következmény az lett hogy az alja karcos és belül mindenhol oxidálódott kissé a réz, főleg az alján természetesen. Ez ellen lehet valamit tenni? Ugye ez nem jelenti az hogy újat kell venni? Ilyenkor mit tegyek?
Bevallom, hogy nem értek sokat hozzá, a segítséget előre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!