Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Használom a habzásgátlót....

Használom a habzásgátlót. Ennek ellenére felhabzik a cseresznyecefre főzéskor.Vajon miért?

Figyelt kérdés

2022. aug. 17. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez szerintem csak a cefre érésekor akadályozza meg a habzást.

Főzésnél a melegítésre habosodik,ne tölts csak háromnegyede alá a főzőt.

2022. aug. 18. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Étolajat öntesz bele?

Én mindig.

Tán 1 dl..

2022. aug. 18. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 mindentudó99 ***** válasza:
Én most először vettem habzásgátlót mert meggyet főzni kínlódás. Megoldódott. Tele rakom a főzőt és mehet teljes lángon
2022. aug. 18. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!