Használom a habzásgátlót. Ennek ellenére felhabzik a cseresznyecefre főzéskor.Vajon miért?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 21:15
1/3 anonim válasza:
Ez szerintem csak a cefre érésekor akadályozza meg a habzást.
Főzésnél a melegítésre habosodik,ne tölts csak háromnegyede alá a főzőt.
2/3 anonim válasza:
Étolajat öntesz bele?
Én mindig.
Tán 1 dl..
3/3 mindentudó99 válasza:
Én most először vettem habzásgátlót mert meggyet főzni kínlódás. Megoldódott. Tele rakom a főzőt és mehet teljes lángon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!