Egy sörtől berughat az aki nem szokott inni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 09:05
11/12 mobidick válasza:
Egyetértek az 5/10 válaszával! Igazolni tudom, hogy igen, be lehet tőle alaposan rúgni! 16 évesen ittam meg az életem első üveg sörét Pesten, unoka tesómék köszöntöttek fel. Úgy beálltam, mint az Antarktiszon a jéghegy!
12/12 anonim válasza:
Amin mulik:
- tolerancián, mennyire van hozzászokva, ha ez az első akkor semennyire
- testtömegen, értelemszerűen egy 100 kilósnak nagyobb dozis kell mint egy 50 kilosnak
- a folyadékháztartáson, és az emésztésen
- és ami a legfontosabb, hogy van-e olyan enzim/baktérium a beleiben ami lebontja az adott alkoholmennyiséget (sok gyümölcsöt eszik), ha van akkor lebontja és kisebb az esélye a berugásra, ha nincs akkor meg megy egyenesen a vérbe megy és üt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!