Mennyi alkoholt kell inni ahhoz egy bulin, hogy ne legyetek nagyon részegek max. ittasok, amikor még képben vagytok, és jól is érzitek magatokat? minden korosztály érdekel. :)
Tökre attól függ mennyit eszek előtte.
Ha buli előtt rendesen eszem, akkor általában 2-3 vodka kólát szoktam elszopogatni egy óra alatt, és erre rá szoktam inni 1 vagy két magában kólát ha már kezdem érezni.
Ettől szociális meg vidám vagyok, de nem leszek részeg és nem kelek macskajajjal se.
32/n
Nagyon sok mindentől függ: egyéni érzékenység (mondjuk így: genetika), mikor és mit ettél előtte, mennyi idő alatt fogyasztod az adott alkoholmennyiséget, van-e benne szénsav, milyen a hőmérséklet, mozogsz-e közben, szoktál-e rendszeresen inni stb. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
Én soha nem voltam nagy ivó, mindig hamarabb rosszul lettem, minthogy megérjek egy olyan igazi filmszakadásos részegséget (mondjuk mivel nő vagyok talán nem is baj), és néhány wcben okádós esemény után már inkább óvatos duhaj voltam, előtte mindig bekajáltam és figyeltem magamra. De ha jó a hangulat én kevéstől is fel tudok dobódni, sőt, alkohol nélkül is.
"Csúcsformámban" ilyen egész éjjeles buliban/fesztiválon a maximum 2-3 sör + 2-3 jéger volt. Ritkán megyek már ilyen eseményre, ha koncert, akkor előtte 2 rövid + kóla, koncert közben ugrálás, utána ha még van tánc akkor esetleg 1 sör vagy még egy rövid. Ha ilyen üldögélős, akkor inkább 1-2 sör és 1, nagyon max. 2 rövid (jéger leginkább) vagy mostanában 2-3 JÓ gin-tonik vagy -koktél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!