Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy sörtől berughat az aki...

Egy sörtől berughat az aki nem szokott inni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de jobban megérzi.
2022. nov. 5. 09:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos ember nem szokott berúgni egy sörtől. De egy 45 kilós 15 évest aki életében először iszik meg egy sört, azt lehet fejbevágja
2022. nov. 5. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Berugás, az túlzás, de megérzi az alkohol hatását, különösen, hogy a sok szén-dioxid kitágítja a száj nyálkahártya- és gyomor ereket, így gyorsabban kerül az alkohol a vérbe.
2022. nov. 5. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt az ittasági szintet, amit berúgásnak nevezünk, azt azért nem fogja senki elérni egy sörtől(normál 5%-os, 0,5 l), de megérezheti, akár még látszódhat is rajta.
2022. nov. 5. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Egy 15-16 éves lány, aki soha nem ivott, jócskán ittas lesz 1 sörtől.
2022. nov. 5. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

#5 Ne vicceljél már...

Egy sörröl beszélünk, 10 éves kislány sem rugna be tőle csak megérezné és kicsit másabb lenne, de a részegtől odébb van

2022. nov. 5. 09:59
 7/12 anonim válasza:
Én kb 2,5 sörtől tudok berúgni, persze nem vagyok akkor még full k.o. De én nem iszom csak nagyon ritkán. Aki napi szinten tolja az meg se érez ennyit. 32f.
2022. nov. 5. 10:08
 8/12 Phoney ***** válasza:
Az attól függ, mint nevezel berúgásnak. Aki először iszik, annak sem feltétlenül lesz magasabb a véralkoholszintje egy sörtől, de nagyon felkészületlenül éri a hatása, szubjektíve "berúgva" érezheti magát.
2022. nov. 5. 10:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéni adottságok kérdése és attól is függ, hogy valaki előtte evett e és miket.

Én 20 évenként fogyasztok alkoholt, legutóbb 10 éve lagziban, de még a töménytől sem leszek spicces sem.

2022. nov. 5. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:

A sör egyik fő összetevője, a komló a kenderfélék csoportjába tartozik, ami felerősíti az alkohol hatását, így a sört az alacsony szeszfok ellenére is előbb meg lehet érezni, mint a töményebbeket!

Aki nincs hozzászokva az alkoholhoz, főleg a sörhöz, az rendesen meg is fogja érezni a hatását már egyetlen doboz sörnek is, a részegségtől persze messze lesz, de azért rendesen beüt!

2022. nov. 9. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!