Egy sörtől berughat az aki nem szokott inni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 09:05
2/12 anonim válasza:
Egy átlagos ember nem szokott berúgni egy sörtől. De egy 45 kilós 15 évest aki életében először iszik meg egy sört, azt lehet fejbevágja
3/12 anonim válasza:
Berugás, az túlzás, de megérzi az alkohol hatását, különösen, hogy a sok szén-dioxid kitágítja a száj nyálkahártya- és gyomor ereket, így gyorsabban kerül az alkohol a vérbe.
4/12 anonim válasza:
Azt az ittasági szintet, amit berúgásnak nevezünk, azt azért nem fogja senki elérni egy sörtől(normál 5%-os, 0,5 l), de megérezheti, akár még látszódhat is rajta.
5/12 anonim válasza:
Egy 15-16 éves lány, aki soha nem ivott, jócskán ittas lesz 1 sörtől.
6/12 anonim válasza:
#5 Ne vicceljél már...
Egy sörröl beszélünk, 10 éves kislány sem rugna be tőle csak megérezné és kicsit másabb lenne, de a részegtől odébb van
7/12 anonim válasza:
Én kb 2,5 sörtől tudok berúgni, persze nem vagyok akkor még full k.o. De én nem iszom csak nagyon ritkán. Aki napi szinten tolja az meg se érez ennyit. 32f.
8/12 Phoney válasza:
Az attól függ, mint nevezel berúgásnak. Aki először iszik, annak sem feltétlenül lesz magasabb a véralkoholszintje egy sörtől, de nagyon felkészületlenül éri a hatása, szubjektíve "berúgva" érezheti magát.
9/12 anonim válasza:
Teljesen egyéni adottságok kérdése és attól is függ, hogy valaki előtte evett e és miket.
Én 20 évenként fogyasztok alkoholt, legutóbb 10 éve lagziban, de még a töménytől sem leszek spicces sem.
10/12 anonim válasza:
A sör egyik fő összetevője, a komló a kenderfélék csoportjába tartozik, ami felerősíti az alkohol hatását, így a sört az alacsony szeszfok ellenére is előbb meg lehet érezni, mint a töményebbeket!
Aki nincs hozzászokva az alkoholhoz, főleg a sörhöz, az rendesen meg is fogja érezni a hatását már egyetlen doboz sörnek is, a részegségtől persze messze lesz, de azért rendesen beüt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!